33 Responses

  1. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 24, 2013 at 1:24 pm | | Reply

    Terimakasih titan atas apa yang di kongsikan,

    1. titan
      titan April 24, 2013 at 3:43 pm | | Reply

      sama-sama. Masih banyak yang aku kena belajar lagi. hoho.. ๐Ÿ˜ˆ

      1. Asyrof Asri
        Asyrof Asri April 24, 2013 at 4:35 pm | | Reply

        Masih banyak yang perlu belajar! …

        Suka dengar status bro Titan gitew!..

        Belajar-belajar pun duit masyuk saja. ๐Ÿ˜‰

        Apapun artikel ni sangat berinformasi dan kejayaan untuk menang contest ni memang akan menang lah.

        Sebabnya segala penulisannya sangat baik dan patut menang. ๐Ÿ˜‰

        InsyaAllah bro Titan a.k.a Ahmad Faizal akan berjaya.

  2. akhil
    akhil April 24, 2013 at 1:29 pm | | Reply

    hahaha..sempoi habis entri bro ni.
    takut pn ada nk turut serta.
    anyway gud luck bro, menanng nnti buat giveaway cendol pulut tapai hehehehe :mrgreen:

    1. titan
      titan April 24, 2013 at 3:44 pm | | Reply

      haha..aku hentam aje ni. :mrgreen:

  3. sensasi2020
    sensasi2020 April 24, 2013 at 2:09 pm | | Reply

    Wowwww…hebat-hebat…inilah yang ramai nak cari rahsia daripada bro…
    Semuanya dah lengkap dgn cara2, tip2 dan rahsia2 yg dicaro oleh kebanyakkan blogger baru. Semoga entri ini membuka setiap mata blogger tentang rahsia dpt income, berada di page 1(SERP), mesra SEO dan PR tinggi. Tahniah bro…saya mula2 benci juga earncent dulu, apa kejadah apa yg digunakan, tapi sekarang semakin dimanati, w/pun ayat digunakan akau, lu, kau dll. Ini bermakna ayat lintang pukang pun tak kalah pada org yg guna ayat bahasa Melayu standard.

    1. titan
      titan April 24, 2013 at 3:45 pm | | Reply

      lintang pukang? haha..
      janji tercapai maksud. itu dah cukup.

  4. hafizrahim
    hafizrahim April 24, 2013 at 2:12 pm | | Reply

    Mantap bro..ade peluang untuk menang ni..gua vote lu.

    1. titan
      titan April 24, 2013 at 3:45 pm | | Reply

      semua orang ada peluang nak menang maa. haha.. ๐Ÿ˜ˆ

  5. Dr Fuh
    Dr Fuh April 24, 2013 at 2:15 pm | | Reply

    good luck bro! aku tak join pon, cuma amek kesempatan untuk program “insentif rm50” je..hahaha

    1. titan
      titan April 24, 2013 at 3:46 pm | | Reply

      hoho..ada insentif rupanya.

  6. hatiputera
    hatiputera April 24, 2013 at 2:33 pm | | Reply

    Mantap der. Nak join pun jadi segan sebab tak pandai nak jawab soklan-soklan sedemikian. Good Luck cikgu.

    1. titan
      titan April 24, 2013 at 3:47 pm | | Reply

      ahh..ko saje je kan. haha

  7. Amirez
    Amirez April 24, 2013 at 3:15 pm | | Reply

    fuh, terbaik. aku tak buat lagi tugasan untuk contest ni. antara malas dengan tak rajin haha

    1. titan
      titan April 24, 2013 at 3:47 pm | | Reply

      aku ni dah kira tahap pemalas lah nih. haha.. ๐Ÿ˜ˆ

  8. Bin Muhammad
    Bin Muhammad April 24, 2013 at 3:40 pm | | Reply

    Salam,
    Jawapan yang panjang tapi menarik utk di baca. Byk info baru yg saya dapat. Sudah semestinya tuan sangat berpengalaman di dunia blog dan kontes ini amat mudah buat tuan…jika nak dibanding dgn saya, umpama langit dan bumi. Terima kasih dan Semoga tuan berjaya!

  9. Syukri Tahir
    Syukri Tahir April 24, 2013 at 5:07 pm | | Reply

    fuhhh.. angkat nilai rm diatas sngt mencabar nafsu aku.. hahahahaa ๐Ÿ˜ฏ

  10. M'Rie R'Nie
    M'Rie R'Nie April 24, 2013 at 5:15 pm | | Reply

    Wah sah lah otai Titan menang….huhuhu…Good Luck bro mantap punya jawapan.

  11. hanafi abdullah
    hanafi abdullah April 24, 2013 at 5:36 pm | | Reply

    saya memang mengakui bro ada kelebihan ayat-ayat kacak dan mengoda..

  12. khairul asrol
    khairul asrol April 24, 2013 at 7:43 pm | | Reply

    terbaiklahh bro. kalau bab affiliate ni memang aku setuju sangat dengan ko yang ayat organic traffic boleh generate income. nice!

  13. faizal
    faizal April 24, 2013 at 9:13 pm | | Reply

    Jawapan yang begitu mantap. Siap dengan bukti. Tahniah! ada harapan besar ni.

  14. Kujie
    Kujie April 25, 2013 at 12:19 am | | Reply

    mcm tau je ada org baca dendiam…google reader dah nak hilang

  15. Hafizul
    Hafizul April 25, 2013 at 1:28 am | | Reply

    Emm menang ke, kalah ke, itu hak orang lain untuk tentukan..hak saya sebagai pembaca setia blog En titan, sentiasa tergoda dengan umpan yang diberikan..sentiasa terhibur walaupun artikel itu hanya beberapa peranggan sahaja..Harapan saya, satu hari nanti saya mampu hasilkan teknik SEO warna kuning pulak…hahaha…Terima kasih bocorkan rahsia yang selama ini ada tanda tanya dalam otak saya..terima kasih..Semoga artikel ni berjaya menambat hati pembaca dan penganjur pertandingan..aminnn

  16. fyna
    fyna April 25, 2013 at 1:33 am | | Reply

    good luck!!! ๐Ÿ˜‰

  17. hafizmd
    hafizmd April 25, 2013 at 3:52 am | | Reply

    fuhhhhh! habis dari mula huruf K sampailah huruf akhir K dalam kotak komen dibaca…

    Mmg terbukti, en titan mmg terer bab buat ayat2 kacak..tak tau dah ambe nak cakap ape..

    moga2 ko menang kontest ni…

  18. Denaihati
    Denaihati April 25, 2013 at 4:00 am | | Reply

    good luck bro untuk kontest ni. tahniah dan banyak dah pulangannya

  19. suri
    suri April 25, 2013 at 4:00 am | | Reply

    :mrgreen: cit ludah balik tka blh telan je lah kata2 hikmah seksi tu.

    terima kasih utk pemahaman kali ni. ๐Ÿ˜›

  20. fiezaradzi
    fiezaradzi April 29, 2013 at 3:49 am | | Reply

    selain masuk contest , de ilmu boleh ambil ni..

  21. onlajer
    onlajer April 30, 2013 at 3:34 am | | Reply

    pergh panjang betul dah boleh jual buat ebook ni ๐Ÿ˜€

    1. Hafizul
      Hafizul May 4, 2013 at 6:43 am | | Reply

      Hehe..mungkin da ada yang copy tu..kan?

  22. Dkna Abza
    Dkna Abza May 8, 2013 at 4:20 am | | Reply

    good luck ๐Ÿ™‚

  23. sohoque
    sohoque May 8, 2013 at 10:34 am | | Reply

    tak nyesal aku baca entri ni. byk ilmu yg aku dapat. tq bro…

  24. aynora nur
    aynora nur May 9, 2013 at 12:40 pm | | Reply

    Tahniah! Sebab memaksa saya baca sampai titik komen terkini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.