42 Responses

  1. titan
    titan December 31, 2013 at 7:43 pm | | Reply

    testing komen.

    testing weh.

    testing la.

    1. Zuan
      Zuan December 31, 2013 at 11:10 pm | | Reply

      testing 1 2 3 haha

  2. nadot
    nadot December 31, 2013 at 10:35 pm | | Reply

    banyak betul tu bende2 manis jadi 2013…semoge 2014 banyak lagi bende best jadi…. so aku boleh jeles lagi…

    tolongla paham nape aku jeless… hohooho

    1. titan
      titan January 2, 2014 at 6:16 am | | Reply

      Yela. Yela.

      Aku akan berusaha untuk bagi ko jeles. 👿

  3. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 31, 2013 at 11:08 pm | | Reply

    Tahun 2014..gua nak jadi blogger hebat macam lu

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:13 am | | Reply

      Aku rasa, lebih baik hang jadi diri sendiri. Jangan jadi macam aku. Aku kuat tidur. 😈

  4. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia December 31, 2013 at 11:17 pm | | Reply

    salah satu harapan FA 2014,nak makan cendol banting dgn abg Titan.hahahha 😆

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 2, 2014 at 12:13 am | | Reply

      Kena bertur panjang jika nak makan cendol ngn sifu.. 😀

    2. titan
      titan January 7, 2014 at 12:13 am | | Reply

      Turun banting la makcik. Grr.. 😈

  5. Fadhil Husin
    Fadhil Husin December 31, 2013 at 11:18 pm | | Reply

    Semua orang dah up entri tahun baru oi, aku je belum. Selamat tahun baru en titan yang berhikmat titanium hijau.

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:12 am | | Reply

      Hoho..

      meh belajar hikmat badan kebal titanium emas. :mrgreen:

  6. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz December 31, 2013 at 11:32 pm | | Reply

    Good effort! Speaking londong pulak gua :mrgreen: :mrgreen:
    Tapi tak dinafikan, setahun saya sbg silent reader nampak bro mmg gigih dengan dunia blogging ni. Selamat maju jaya dan selamat tahun 2014 yaww! :p

    1. titan
      titan January 2, 2014 at 6:16 am | | Reply

      Mesti ko rajin skodeng blog aku ni, kan? kan?

      hehe.. 😆

  7. Mohd yazed
    Mohd yazed January 1, 2014 at 12:02 am | | Reply

    Tahniah diatas kejayaan yang dicapai..diharap ianya akan menjadi pemankin untuk lebih maju di masa akan datang..

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:10 am | | Reply

      Yap, mudah-mudahan begitulah. :mrgreen:

  8. farid laham
    farid laham January 1, 2014 at 12:56 am | | Reply

    wah banyaknye award hehe..nak satu blh?? 😛

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:10 am | | Reply

      Haa. Gi la ambil lapan belas. hehe.. :mrgreen:

  9. reezluv
    reezluv January 1, 2014 at 2:59 am | | Reply

    yup..2013 paling best bagi aku rasanya…moga 2014 ni masyuk dgn duit dari CB plak.. :mrgreen:

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:08 am | | Reply

      Semoga hang lebih berjaya dengan clickbank nanti yek. :mrgreen:

  10. hafiz
    hafiz January 1, 2014 at 3:20 am | | Reply

    Banyak kejayaan yg bro kecapi utk tahun 2013 tahniah cikgu titan…

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:08 am | | Reply

      Sama-sama.

      Mudah-mudahan aku akan dapat lebih banyak lagi.

  11. Asyrof Asri
    Asyrof Asri January 1, 2014 at 3:45 am | | Reply

    Tahniah Cikgu. 🙂

  12. blogger lelaki
    blogger lelaki January 1, 2014 at 3:52 am | | Reply

    selamat tahun baru bro

  13. Irwan Alessa
    Irwan Alessa January 1, 2014 at 3:58 am | | Reply

    ahh banyak beno yang manis.. hahahaha moga tahun ni lebih banyak yang masuk..

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:07 am | | Reply

      Ya. Aku memang suka benda-benda manis nih. :mrgreen:

  14. Rahimah al-Idrus
    Rahimah al-Idrus January 1, 2014 at 6:51 am | | Reply

    Alhamdulillah 2013, pengalaman yang cukup manis 😛 . Semoga tahun 2014 lebih baik, inshaAllah..cikgu

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:01 am | | Reply

      Selamat tahun baru. Mudah-mudahan begitulah hendaknya.

  15. Kikie
    Kikie January 1, 2014 at 7:07 am | | Reply

    😉

    Good luck Mr.Titan….

  16. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 January 1, 2014 at 7:08 am | | Reply

    Semoga ko dapat kongsi rezeki pada tahun 2014 yea…..

    1. titan
      titan January 7, 2014 at 12:01 am | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah hendaknya. :mrgreen:

  17. Rahmat Ariffin
    Rahmat Ariffin January 1, 2014 at 7:25 am | | Reply

    Yang pergi akan terus pergi dan tak akan kembali lagi. Yang akan datang, kita bawa dengan seribu harapan. Selamat Tahun Baru untuk semua…

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:59 pm | | Reply

      Ya. Selamat tahun baru. :mrgreen:

  18. baby comel
    baby comel January 1, 2014 at 8:22 am | | Reply

    Tahniah! Tahniah bro! pastinya setiap kejayaan yg datang tu bermula dengan usaha yang tak pernah putus kan. fuhh, kental…

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:58 pm | | Reply

      Masih banyak lagi yang kena diperbaiki dan masih banyak lagi kena usaha dengan lebih gigih lagi.

  19. suri
    suri January 1, 2014 at 3:20 pm | | Reply

    hai..
    selamat tahun baru.cikgu dah setat masuk sekolah awal kan heeee

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:57 pm | | Reply

      Hehe..

      Biasalah tu. Takkan tak faham kot. 😈

  20. puteri kasih
    puteri kasih January 1, 2014 at 4:44 pm | | Reply

    tahniah cikgu titan..semoga kejayaan berlipat kali ganda untuk tahun ni. Good luck 🙂

    1. titan
      titan January 2, 2014 at 6:19 am | | Reply

      Mudah-mudahan, begitulah hendaknya ye. hehe..

  21. akubiomed
    akubiomed January 2, 2014 at 10:52 am | | Reply

    Anugerah yang dimenangi adalah sesuatu yang boleh dibanggakan. Lepas ini jangan ugut ada cendol baru hendak datang 🙂

    1. titan
      titan January 6, 2014 at 11:57 pm | | Reply

      Hehe..

      Kena ada cendol la. baru gua suka datang.. 😆

  22. kakiblog
    kakiblog January 11, 2014 at 4:14 pm | | Reply

    kejayaan demi kejayaan layak kita nikmati jika ada usaha berterusan seperti yang dilakar oleh bro Titan..tahniah!

  23. aimie mokhtars
    aimie mokhtars November 14, 2014 at 11:01 pm | | Reply

    pergi takkan kembali tu mcm lirik lagu je 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.