65 Responses

  1. reezluv
    reezluv July 9, 2014 at 1:54 pm | | Reply

    ahaha..memang best..tapi aku nmpk iklan kt bwh ni xbape best..mcm mengurangkan pahala pose aku plak.ahah

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 2:03 pm | | Reply

      Iklan tu dia akan ikut website atau blog mana yang ko pergi sebelum ke sini. Senang cakap, kalau ko pernah masuk page atau artikel lazada..dia akan keluar iklan lazada. Kalau iklan pelik-pelik tu..paham-paham la kenapa iklan pelik-pelik keluar kat sini.

      Iklan Geniee memang pelik setakat ini. Aku masih dok kaji lagi sistem diorang nih. Nak teruskan lagi atau tidak.

      1. reezluv
        reezluv July 10, 2014 at 1:09 am | | Reply

        ok..nama gua bukan reevluv..ahaha..aku masuk dari phone rasanya..sebelum tu aku gi facebook..aish..sekali kuar iklan xrated plak..ohoh..

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:40 pm | | Reply

      Hebat betul tuan titan ini.

  2. zool
    zool July 9, 2014 at 2:59 pm | | Reply

    best kalau kena caranya… memang banyak masyuk

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 3:54 pm | | Reply

      Oklah.

      Ada sikit-sikit tu kena caranya. Hehe

      1. Aya
        Aya July 10, 2014 at 5:40 am | | Reply

        Kena dapat ebook Bro Titan.. mmg very useful

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 10, 2014 at 3:27 am | | Reply

      Betul tu. Banyak masuk macam ini memang best. :mrgreen:

  3. anuar
    anuar July 9, 2014 at 3:38 pm | | Reply

    Tahniah. . Memang banyak komisyen yang masuk tu..

    1. titan
      titan July 9, 2014 at 3:56 pm | | Reply

      Takdelah banyak sangat.

      Banyak sikit aje. Harap minggu-minggu akan datang akan dapat lagi banyak lagi. Hehe

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 10, 2014 at 3:28 am | | Reply

      Tahniah tuan dapat banyak macam ini. 😆

  4. Rossaimi
    Rossaimi July 9, 2014 at 4:55 pm | | Reply

    Bukan banyak sikit tetapi dah banyak sangat tu.

  5. sabree hussin
    sabree hussin July 9, 2014 at 6:11 pm | | Reply

    Ok aku dah makin bersemangat nak main affiliate dengan sepenuh hati! (tak tau kenapa tetiba aku jadi semangat pulak)

    1. OhPanduan
      OhPanduan July 10, 2014 at 3:29 am | | Reply

      Semangat yang datang hasil tunjuk ajar dari tuan titan. 😆

    2. titan
      titan July 10, 2014 at 11:01 am | | Reply

      BUat aje.

      Takde ruginya pun. haha

  6. faizuddin fuad
    faizuddin fuad July 9, 2014 at 7:44 pm | | Reply

    pergh .. sebenarnya bro , kawan jeles gile bila tengok sedara dengan blogger2 lain buat duit dri blog . kwan blom berkesempatan lagi nak rasa earning dri blog .. huhu xde pitih lagi nak beli buku merah jambu tu

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 11:06 am | | Reply

      Kumpul je dulu.

      Nanti dah cukup, dah ada kekuatan..masa tu baru beli.

      Gua tak paksa pun. Gua cuma pujuk lu orang agar cuba buat duit dengan program affiliate aje. :mrgreen:

  7. Faizal
    Faizal July 9, 2014 at 9:10 pm | | Reply

    Memang tidak boleh disangkal lagi kitab merah jambu tu tidak terkalah

    1. Faizal
      Faizal July 9, 2014 at 9:12 pm | | Reply

      Alhamdulillah saya sudah membacanya dan belajar amalkannya. Tidak mengecewakan

      1. titan
        titan July 10, 2014 at 11:08 am | | Reply

        Terima kasih kerana mendapatkannya.

        Moga-moga dapat membantu sedikit sebanyak.

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 10, 2014 at 3:31 am | | Reply

      Betul tu. kena dapatkan kitab merah jambu baru boleh belajar dengan betul.

  8. mohdnazet
    mohdnazet July 9, 2014 at 9:24 pm | | Reply

    Dah dapatkan kitab seo merah jambu. Insyaallah tak lama lg macam ko lahhh. Hahaha konfident ja

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 11:09 am | | Reply

      Terima kasih sebab mendapatkannya.

      Kalau dah baca, moga dapat praktikkan dan semoga dapat membantu sedikit sebanyak untuk mula dapat duit dengan blog.

  9. Hero Borneo
    Hero Borneo July 9, 2014 at 10:40 pm | | Reply

    semakin masyuk semakin seronok..tumpang gembira!

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 10, 2014 at 3:21 am | | Reply

      Betul tu. seronok bila dapat banyak macam ini. 😀

  10. Ismail N
    Ismail N July 10, 2014 at 12:04 am | | Reply

    Wah. Ada lagi komisyen.. Boleh order lima pasang baju raya ni :mrgreen:

  11. akubiomed
    akubiomed July 10, 2014 at 12:53 am | | Reply

    Tak sia-sia pelaburan membeli Kitab SEO Merah jambu.

  12. ema
    ema July 10, 2014 at 2:49 am | | Reply

    dah boleh ajak wife berbuka di casa ombak dah ni…tahniah bro titan..

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 10:59 am | | Reply

      Ya. Memang nak ajak.

      Tunggu masa yang sesuai dulu.

  13. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah July 10, 2014 at 3:19 am | | Reply

    Tahniah sifu. Dapat banyak tu. :mrgreen:

  14. OhPanduan
    OhPanduan July 10, 2014 at 3:25 am | | Reply

    Tahniah tuan dapat banyak hasil dari blog.

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 11:00 am | | Reply

      Sikit aje.

      Kena usaha lagi banyak lagi lepas nih.

  15. Hafizul
    Hafizul July 10, 2014 at 3:43 am | | Reply

    Huhu..sangat menjeleskan hati… 👿

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 10:58 am | | Reply

      Hang pun dah dapat banyak tempiasnya kan?

      Jadi, hang pun leh dapat jugak.

      1. Hafizul
        Hafizul July 14, 2014 at 3:35 pm | | Reply

        Yer la..tapi susah sikit nak ikut program ni..kurang study lebih lagi kot..

  16. Aya
    Aya July 10, 2014 at 5:38 am | | Reply

    Tahniah bro.. u memang the best affiliater.. hihi

    Ps: Jom bro join Shaklee pula.. dah ada esell tool … join my team la.. hihihi

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 5:57 am | | Reply

      Xno. Shaklee takde jual cendol.

  17. eyriqazz
    eyriqazz July 10, 2014 at 5:49 am | | Reply

    Yey, titan nak belanja saya buffet ramadhan..hehehe..

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 10:53 am | | Reply

      Bukan hang ke yang nak belanja gua nanti?

  18. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin July 10, 2014 at 10:00 am | | Reply

    Tah bila la aku nak beli itu kitab boleh buat duit. Nampak lumayan je hasil tu.

    1. titan
      titan July 10, 2014 at 10:56 am | | Reply

      Beli bila hang rasa nak buat betul-betul benda ni.

      Kalau tak bersedia, jangan beli. Itu nasihat aku.

      Benda ni..kena buat dan usaha sungguh-sungguh. Banyak tempiasnya kalau kita betul-betul usaha betul-betul.

  19. Denaihati
    Denaihati July 10, 2014 at 2:28 pm | | Reply

    mantaplah…ini belum campur bonus raya kakitangan awam lagi…heee

  20. TehR
    TehR July 10, 2014 at 3:35 pm | | Reply

    alhamdulillah
    ni semua berkat kongsi ilmu dengan kawan-kawan ni
    memang untung siapa yang pemurah

  21. Faizal
    Faizal July 10, 2014 at 8:58 pm | | Reply

    Semoga terus maju

  22. encikarman
    encikarman July 10, 2014 at 11:55 pm | | Reply

    untung besar kanak2 banting thn nih, dapat duit raya lebih kalau pegi raya umah cikgu nih.

  23. AUC
    AUC July 11, 2014 at 2:40 am | | Reply

    bro balik mana nnti… nak dtg rumah beraye ni 🙂

  24. Strider
    Strider July 11, 2014 at 9:57 am | | Reply

    Alhamdulillah…bertambah rezekinya dekat2 nak raya nie… 🙂

    Regards,
    -Strider-

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 1:40 pm | | Reply

      Yap.

      Mudah-mudahan..dapat tambah lagi rezeki pada bulan ini. Aminnn..

  25. Hans
    Hans July 11, 2014 at 8:53 pm | | Reply

    rezeki tu
    alhamdulillah 🙂

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 1:36 pm | | Reply

      Yap.

      Mudah-mudahan dapat tambah lagi. Aminn.

  26. zara
    zara July 12, 2014 at 3:51 am | | Reply

    Alhamdulillah..tahniah rezeki ramadhan

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 1:34 pm | | Reply

      Yap. Alhamdulillah.

      Mudah-mudahan leh dapat lagi banyak lagi pada bulan ini.

  27. Zulham Efendi
    Zulham Efendi July 12, 2014 at 8:10 am | | Reply

    wah,… sukses gan,…. mendapatkan untung besar,….

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 1:23 pm | | Reply

      Ya. Mudah-mudahan akan dapat lebih banyak lagi selepas ini. Hoho

  28. Zuan
    Zuan July 12, 2014 at 11:47 am | | Reply

    haha ada yang ajak join YSLM tu ke

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 1:27 pm | | Reply

      Ada, terlalu ramai.

      Sampai dah menyampah dah nasihat diorang. haha

  29. hafizi
    hafizi July 12, 2014 at 3:20 pm | | Reply

    bestnye.. banyak lagi kena mendalami cara untuk buat duet ni..

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 1:19 pm | | Reply

      Ya. Gua pun masih banyak lagi kena belajar nih.

  30. Kaio
    Kaio July 12, 2014 at 10:08 pm | | Reply

    steady lah bro. duit raya tu! hehehe. jemput singgah blog ye. 🙂

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:36 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah mudahan bertambah lagi duit raya kali ini. Hoho

  31. sobrimansor
    sobrimansor July 12, 2014 at 11:28 pm | | Reply

    Tahniah bro…. tahniah…. semoga bertambah rezeki pengantin dan berkat bulan ramadhan nih.

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:34 pm | | Reply

      Ya. Mudah mudahan begitulah hendaknya.

  32. saefulzain
    saefulzain July 14, 2014 at 9:22 am | | Reply

    Alhamdulillah…bertambah rezekinya dekat2 nak raya nie…

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:33 pm | | Reply

      Ya. Mudah mudahan akan dapat lebih banyak pada bulan ini. Hoho

  33. limie
    limie July 24, 2014 at 2:23 am | | Reply

    tahniah…
    mudahnya buat duit bg yg berusaha..

    sy perlu lebih rajin hihi.. barulah lebih masyyuuuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.