40 Responses

  1. Mus
    Mus July 16, 2014 at 2:21 pm | | Reply

    memang terlajak masyuk bro..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 16, 2014 at 5:04 pm | | Reply

      Banyak sifu dapat. Kena belajar dengan kitab sifu bagi ini. :mrgreen:

    2. titan
      titan July 16, 2014 at 7:04 pm | | Reply

      Haha..moga moga terlajak lebih dikit lagi. Hoho

      1. hafizmd
        hafizmd July 20, 2014 at 7:15 am | | Reply

        Lepas ni insyaAllah lebih masyuk. Lu dah jd suami org…rezeki lagi lain macam…thorbaik!

  2. akubiomed
    akubiomed July 16, 2014 at 3:25 pm | | Reply

    Banyak tuh. Buat saya sangat cemburu.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 16, 2014 at 5:06 pm | | Reply

      betul tu. banyak sifu dapat. Tahniah. 😆

    2. titan
      titan July 16, 2014 at 7:03 pm | | Reply

      Takpe. Hang pon da dapat rentaknya. Leh dapat gak nanti.

  3. Anuar
    Anuar July 16, 2014 at 4:22 pm | | Reply

    Tahniah… Memang best boleh berjaya sampai dapat 150 sales untuk satu produk affiliate….

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 16, 2014 at 5:07 pm | | Reply

      Tahniah sifu.. :mrgreen:

    2. titan
      titan July 16, 2014 at 6:56 pm | | Reply

      Ya. Memang susah tu sebenarnya. Haha

  4. Denaihati
    Denaihati July 16, 2014 at 4:43 pm | | Reply

    itu dah jauh lebih besar dari bonus raya kakitangan awan nanti…heee

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 16, 2014 at 5:09 pm | | Reply

      Betul tu DH. Bro titan dapat berganda bonus macam ini.

    2. titan
      titan July 16, 2014 at 6:55 pm | | Reply

      Moga moga dapatlsh bonus bonus tu ye. Hehe..

  5. suri
    suri July 17, 2014 at 1:42 am | | Reply

    serius tak beli rugi sunguh-sungguh

  6. AbgferOz
    AbgferOz July 17, 2014 at 7:38 am | | Reply

    uihhh.. masyukk.. nak kena kaji gini..

  7. AUC
    AUC July 17, 2014 at 3:28 pm | | Reply

    tunggu kedatangan hamba ke rumah tuan nnti… mohon sediakan duit raya lebih sikit hehehe

  8. TehR
    TehR July 17, 2014 at 4:18 pm | | Reply

    150 sales 1 produk
    10 produk 1500
    100 produk 15000
    darab pula rm25

    ah malas aku nak kira
    nanti aku minta belanja cendol banting je
    senang

    1. limie
      limie July 24, 2014 at 1:50 am | | Reply

      sangat banyak “0” kt belakang nye..

      😉 😉

  9. sobri yaacob
    sobri yaacob July 17, 2014 at 4:46 pm | | Reply

    masyuk..masyuk.. bro..tahniah..
    memng terlajak laris tu..

  10. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam July 17, 2014 at 6:03 pm | | Reply

    Tahniah.. masyuka sangat dah tu bro.

    Nak kne try jugak la nanti. Hehe

  11. sweetkurma
    sweetkurma July 17, 2014 at 11:23 pm | | Reply

    fuhhh banyak tuuuuu

    1. titan
      titan July 17, 2014 at 11:32 pm | | Reply

      kain tudung lagi banyak salesnya kan?? hoho..

  12. ema
    ema July 18, 2014 at 7:51 am | | Reply

    kejap pinjam kalkulator kawan sebelah…. 😯 😯 😯

  13. sabree hussin
    sabree hussin July 18, 2014 at 9:02 am | | Reply

    kalkulator ni error pulak, tak muat skrin nak kira

  14. syamila
    syamila July 18, 2014 at 1:34 pm | | Reply

    fuhh….berpinar mata jap…. 🙄

  15. eXplorasa
    eXplorasa July 18, 2014 at 3:10 pm | | Reply

    lu memang gempak arrr sifu…!

  16. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim July 18, 2014 at 10:58 pm | | Reply

    aku belum sampai 10 lagi bro. dah macam hilang akal nak buat artikel promo. kena hantuk kepala kat dinding dlu nampak gayanya ni.

  17. myrujukan
    myrujukan July 19, 2014 at 1:00 am | | Reply

    nak belilah ebook ko ni bro, nanti dah beli aku akan buat review dan praktik, terbaiklah titan

  18. Hero Borneo
    Hero Borneo July 19, 2014 at 1:58 am | | Reply

    memang murah rezeki..bagus dan tahniah bro!

  19. Abdfatah
    Abdfatah July 19, 2014 at 3:33 am | | Reply

    Terbaek punya laa. Selamat meneruskan perjuangan penjanaan kemahsyukan keduitan berkepuk-kepukan byknya. Tq.

  20. Resipi Chef
    Resipi Chef July 19, 2014 at 3:56 am | | Reply

    mantap bro, paling banyak saya pernah dapat sale pon 6 je haha 😕

  21. reezluv
    reezluv July 19, 2014 at 4:57 am | | Reply

    lagi sikit je komisen gua nak kasi sampai itu bilangan 100..satu produk juga..ahaha

  22. Zuan
    Zuan July 20, 2014 at 6:49 am | | Reply

    sikit sikit lama lama jadi everest! bila aku nak buat benda2 macam ni tah

  23. hafizmd
    hafizmd July 20, 2014 at 7:47 am | | Reply

    Gua terlajak ke banting mohon cendol 3 mangkuk..itu ajerlah

  24. Hafizul
    Hafizul July 20, 2014 at 4:53 pm | | Reply

    Time ni la kalkulator buat hal nya..adussss…

  25. halif
    halif July 21, 2014 at 6:42 am | | Reply

    Hebat. Tahniah bro. Ilmu kitab merah jambu tu mesti power!

  26. limie
    limie July 24, 2014 at 1:46 am | | Reply

    smoga sentiasa di murahkan rezki

  27. profhariz
    profhariz August 30, 2014 at 6:45 am | | Reply

    Alhamdulillah dah merasa 150 sales. InshaAllah target 500 sales pula.

  28. Syami
    Syami August 30, 2014 at 7:39 am | | Reply

    fuhh…banyak tu dapat, tahniah tuan 🙂

  29. hafizmd
    hafizmd December 5, 2014 at 6:19 am | | Reply

    yg jobdirumah ni sampai skrg tak jugak aku sempat nak join..malas sungguhlah aku ni…uhuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.