46 Responses

  1. Jie Susanos
    Jie Susanos May 22, 2016 at 11:47 am | | Reply

    Mnarik smbutan hari guru bro..hadiah dpt byk..

    1. titan
      titan May 22, 2016 at 6:19 pm | | Reply

      Ya.

      Ini kali pertama aku rasa memang menarik sepanjang aku sambut hari guru.

  2. Encikarman
    Encikarman May 22, 2016 at 1:33 pm | | Reply

    Hebat tu tuan. Bermotivasi

    1. titan
      titan May 22, 2016 at 6:23 pm | | Reply

      Biasa biasa aje.

      Semoga memberi motivasi.

  3. akubiomed
    akubiomed May 22, 2016 at 4:12 pm | | Reply

    Tak menang tangan nak bawa hadiah pemberian murid-murid. 🙂

    1. titan
      titan May 22, 2016 at 6:24 pm | | Reply

      Yap.

      Serius, memang terkejut beruk pun ada.

      Tangan penuh hadiah. Haha..

      1. Pokok2u
        Pokok2u May 22, 2016 at 11:50 pm | | Reply

        Itulah seronoknya jadi guru. Dapat hadiah di samping dapat bagi ilmu kat anak-anak bangsa.

  4. zool
    zool May 22, 2016 at 4:25 pm | | Reply

    pergh.. macam2 ada anugerah ye..
    terbaik la sekolah lu

    1. titan
      titan May 22, 2016 at 6:34 pm | | Reply

      Tak banyak anugerah tahun nih.

      Yang hensem je dapat. Hehe

  5. azlan
    azlan May 22, 2016 at 4:26 pm | | Reply

    Untung jadi cikgu, setahun sekali dpt hadiah drp murid2

    1. titan
      titan May 22, 2016 at 6:35 pm | | Reply

      Ya.

      Itu la untungnya.

      setahun sekali.

  6. Pokok2u
    Pokok2u May 22, 2016 at 11:48 pm | | Reply

    Banyak bro dapat hadiah. Sabtutan hari guru di sekolah baru best.

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 5:14 pm | | Reply

      Ya.

      memang best tahun ni.

  7. reezluv
    reezluv May 23, 2016 at 12:38 am | | Reply

    calon SBT…maka sibuklah nanti dengan memacam keje nak maintain prestasi..ahaks..moga jangan lagi serabut..kena banyak gi melancong gini…takpe..Maikel ada tu

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 4:40 pm | | Reply

      Ya.

      Syukur ada maikel.

  8. Anuar
    Anuar May 23, 2016 at 12:59 am | | Reply

    Beruntunglah Farish… Gambar dia terpilih masuk dalam blog Cikgu Titan… 😉

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 7:07 am | | Reply

      Dia memang tau pun.

  9. Sobri Mansor
    Sobri Mansor May 23, 2016 at 1:37 am | | Reply

    sampai 2 beg plastik hadiah. Siap junjung lagi tu… Tahniah bro…

    Jadi warga Johor dah skang. Bleh sokong JDT skang nih. hahahha

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 7:09 am | | Reply

      Sokong bini je.

      Selangor tetap dihati.

  10. ENA
    ENA May 23, 2016 at 3:13 am | | Reply

    menarik maksud quote pada topik entry ni

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 2:14 pm | | Reply

      Apa yang menarik?

      Cerita sikit.

  11. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad May 23, 2016 at 3:16 am | | Reply

    tahniah cikgu paling berdedikasi!

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 2:26 pm | | Reply

      Saya memang dedikasi orangnya. Hehe..

  12. Lokman Amirul
    Lokman Amirul May 23, 2016 at 10:53 am | | Reply

    Terbaik lah en titan…

    1. titan
      titan May 23, 2016 at 2:13 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje.

  13. Aishah
    Aishah May 23, 2016 at 5:38 pm | | Reply

    Bahasa apa quote tu? menarik..
    BTW cemerlang rupanya bekerja..Anugerah Dedikasi tuuu

  14. JebengOtaiâ„¢
    JebengOtaiâ„¢ May 25, 2016 at 3:02 am | | Reply

    insya Allah 15 tahun akan dtg msih menulis lagi..huhu

    1. titan
      titan May 26, 2016 at 8:50 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan ya.

  15. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad May 25, 2016 at 3:12 am | | Reply

    comel firas, besar nanti hensem boy tu

    1. titan
      titan May 26, 2016 at 8:48 pm | | Reply

      Ya.

      Dia memang hensem.

  16. Suhimi Nain
    Suhimi Nain May 25, 2016 at 6:42 am | | Reply

    Allahuakbar! 15 tahun. Huhu… saya pun tak terfikir adakah mampu bertahan sampai itu. Tapi selalu saya simpan dalam hati,

    harap-harap baca blog saya walaupun saya dah tak da lagi.

    Terima Kasih Cikgu, walaupun lambat saya tetap nak ucap.

    Selamat Hari Guru!

    1. titan
      titan May 26, 2016 at 8:37 pm | | Reply

      Ya.

      Tak ramai yang sanggup.

  17. rahimah majid
    rahimah majid May 25, 2016 at 7:12 am | | Reply

    Cikgu kalau banyak dapat hadiah tandanya anak murid suka.Lagi satu kalau dah pencen pun orang tetap panggil cikgu juga.Mulia kerja cikgu ni.

    1. titan
      titan May 26, 2016 at 8:32 pm | | Reply

      Ya.

      Diorang memang suka.

  18. Hafizul
    Hafizul May 26, 2016 at 3:49 am | | Reply

    Almal hul eie EERSTE keer… Apa maknanya ni?? search google translate macam pelik aje maknanya..

    1. titan
      titan May 26, 2016 at 8:27 pm | | Reply

      Gi google aje lah wehh.

      haha

  19. siti hazreen
    siti hazreen May 27, 2016 at 11:18 am | | Reply

    tahniah cikgu dapat hadiah…tahniah jugak dapat title guru paling dedikasi…syabas cikgu!!

    1. titan
      titan May 27, 2016 at 11:34 am | | Reply

      Sama-sama.

      Terima kasih kerana menyokong saya.

  20. Dramkor
    Dramkor May 28, 2016 at 2:20 am | | Reply

    Sangat penuh dengan motivasi brad, salam sukses ya 🙂

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 5:31 am | | Reply

      Ya.

      Salam sukses jugak.

  21. Travelog Siti
    Travelog Siti May 28, 2016 at 10:33 am | | Reply

    Banyak juga pencapaian ko ni Titan.

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 5:27 am | | Reply

      Biasa-biasa aje bahh..

  22. UmmuAyyash
    UmmuAyyash June 1, 2016 at 7:39 pm | | Reply

    Sampai sekarang masih rasa ralat sebab delete blog pertama masa mula tulis di alam kampus dulu. Semoga Allah bagi ilham tulis benda baik-baik untuk semua. 🙂

    1. titan
      titan June 2, 2016 at 5:21 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan begitulah ye.

  23. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 2, 2016 at 11:31 pm | | Reply

    Tahniah cikgu, selain banyak dapat hadiah menang anugerah untuk diri sendiri dan bakal dapat title sekolah SBT tu antara kebanggaan juga..tapi lebih banyak tugas yg menanti la

  24. Sani
    Sani June 4, 2016 at 8:06 pm | | Reply

    Tahniah Cikgu. Banyak juga pencapian tu… Insyallah…kipidap…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.