24 Responses

  1. Dedaun Comel
    Dedaun Comel May 17, 2017 at 6:39 pm | | Reply

    Terbaik jobdirumah ni.. kat rumah pun boleh buat duit.. boleh la beraya sakan nanti..

    Tapi kena daftar dulu la kan dengan jobdirumah ni..baru la masyukk

    1. titan
      titan May 18, 2017 at 6:58 am | | Reply

      Ya.

      KEna daftar dulu.

  2. sharmien
    sharmien May 17, 2017 at 8:40 pm | | Reply

    job dirumah bagus untuk mereka yg nak cari duit tambahan

    1. titan
      titan May 18, 2017 at 7:01 am | | Reply

      Betul.

      Siapa yang berminat, boleh cuba.

  3. anuar
    anuar May 17, 2017 at 10:02 pm | | Reply

    Dah lama tak promote job di rumah.. sejak ada link affilite job dirumah baru ni, malas betul nak promote..

    1. titan
      titan May 18, 2017 at 7:02 am | | Reply

      Kalau ada masa, rajin-rajinlah promote eh.

      HOho

  4. raihanah
    raihanah May 17, 2017 at 10:59 pm | | Reply

    wah bestnya cikgu. bagus cuti ada perkara blh dimanfaatkan

    1. titan
      titan May 18, 2017 at 7:03 am | | Reply

      Ya.

      Manfaatkan waktu cuti dengan lebih hensem.

  5. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni May 18, 2017 at 4:08 am | | Reply

    Macam best jeh. Rasa macam nak join.

    1. titan
      titan May 18, 2017 at 7:10 am | | Reply

      Ya.

      Memang masih best.

  6. akubiomed
    akubiomed May 18, 2017 at 9:29 am | | Reply

    Dapat hasil pun jadilah nak sambut Raya dengan happy-happy. 🙂

    1. titan
      titan May 19, 2017 at 10:03 pm | | Reply

      Ya.

      Memang seronok bila dapat hasil.

  7. Jie Susanos
    Jie Susanos May 18, 2017 at 4:44 pm | | Reply

    lama tak dapat hasik dr jobdirumah..

    1. titan
      titan May 19, 2017 at 10:04 pm | | Reply

      Takpe.

      Usaha lagi sampai dapat hasil.

  8. Nota Nutrisi
    Nota Nutrisi May 19, 2017 at 1:32 am | | Reply

    Zaman ekonomi mencabar ni memang kena sangatlah gigih buat duit. Tambah2 nak raya kan macam-macam benda yang nak di beli. Saya dah daftar job, Memang mudah dan banyak sangat job yang ditawarkan. Tinggal kita nak pilih yang mana kan.

    1. titan
      titan May 19, 2017 at 10:02 pm | | Reply

      Yap.

      Tinggal pilih aje.

  9. Mrs. A
    Mrs. A May 19, 2017 at 2:02 am | | Reply

    Bukan setakat anak-anak aje tension nak periksa tu ibu-ibu pun sama.

    Selamat Hari Guru cikgu Titan 🙂

    1. titan
      titan May 19, 2017 at 10:03 pm | | Reply

      biasalah tu.

      Mak-mak memang macam tu.

  10. si bongkok
    si bongkok May 19, 2017 at 9:01 am | | Reply

    susah nak cari makan dengan jobdirumah..lejen jek kaut semua…kita makan asap kat belakang jekkk… 🙂

    1. titan
      titan May 19, 2017 at 10:01 pm | | Reply

      Tak susah.

      Kene lebih usaha je beb.

  11. Nor hazmira
    Nor hazmira May 21, 2017 at 1:26 am | | Reply

    Zaman sekrg, isi rumah kena ada somi and istri kena ada pendapatan.. Kena pandai jimat ..

    1. titan
      titan May 21, 2017 at 9:01 pm | | Reply

      Kena bijak.

      Tak semestinya bini kena kerja.

      Tapi tang laki tu wajib.

  12. sabree hussin
    sabree hussin May 21, 2017 at 3:52 pm | | Reply

    jobdirumah ni dah banyak dah yang cerita pasal program ni kat google tu. Tapi tu la… masih ada lagi yang nak tanya pasal benda ni, macam dia tak jumpa jawapan kat google.

    1. titan
      titan May 21, 2017 at 8:59 pm | | Reply

      Malas nak google sangat kot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.