29 Responses

  1. auc
    auc April 2, 2013 at 9:29 am | | Reply

    tak sama blog ni dgn blou tu, yg ada aura tersendiri bro…

    1. titan
      titan April 2, 2013 at 9:32 am | | Reply

      pehh..laju tul komen ekk. haha..

  2. Oneblogsocial.com
    Oneblogsocial.com April 2, 2013 at 9:33 am | | Reply

    Saya bau duit pada blog earncent

    1. titan
      titan April 2, 2013 at 9:34 am | | Reply

      blog ni pun ada bau duit apaaaa… 😈

      1. titan
        titan April 2, 2013 at 9:49 am | | Reply

        tak lah. bukan blog gua. haha..

  3. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 2, 2013 at 9:42 am | | Reply

    oh..ni pun blog lu gak ye Titan. baru gua tahu..haha

    1. titan
      titan April 2, 2013 at 9:51 am | | Reply

      tak ahh. bukan blog gua la.. 😈

  4. Juan
    Juan April 2, 2013 at 9:53 am | | Reply

    aku sbnrnya malas nak komen kat sini, tp terpaksa gak

  5. beckhrooy
    beckhrooy April 2, 2013 at 10:27 am | | Reply

    bila nak pulih blog tu hha

  6. fyna
    fyna April 2, 2013 at 11:09 am | | Reply

    eehh…encik titan ada berapa blog? 😉

  7. Ibu Mifzal Arsyad
    Ibu Mifzal Arsyad April 2, 2013 at 12:18 pm | | Reply

    rindu nk baca entry dpt komisyen…hehe

  8. Mama I.A
    Mama I.A April 2, 2013 at 4:19 pm | | Reply

    blog earncent tu aura dia lain macam…sebab kat sana cendol dia pekat..hehe..

  9. staibaqhang
    staibaqhang April 3, 2013 at 12:09 am | | Reply

    persamaan : lelaki genius
    perbezaan : sorang makan cendol sorang tak makan cendol…

    1. thaqibzaki
      thaqibzaki April 3, 2013 at 10:23 am | | Reply

      Serious genius tang ni. Terfikir sejenak aku.

      Well, titan, ko serius genius dengan ayat cendol tuu.

  10. Hairul Azni
    Hairul Azni April 3, 2013 at 5:04 am | | Reply

    Persamaan : Ada ke?..hehe

    Perbezaan :
    Einstein tak pandai bab affiliate.
    Titan, faham2 je lah..

  11. khairul asrol
    khairul asrol April 3, 2013 at 5:52 am | | Reply

    banyak kali jugak aku try blog earncent tu tapi asik problem je sekarang. hmm. btw macam dah boleh acces je sekarang. 🙂

  12. khairul asrol
    khairul asrol April 3, 2013 at 5:53 am | | Reply

    eh tak boleh lagi laaa. stress. gua nak baca lu punya cerita dengan gambar awek cun! haha 😥

  13. khairul asrol
    khairul asrol April 3, 2013 at 5:57 am | | Reply

    hahaha aku baca blog ko dari homepage je. boleh la baca cerita awek belanja photostat tu tapi tak boleh nak komen. bhaha.

  14. Hafizul
    Hafizul April 3, 2013 at 8:54 am | | Reply

    Blog lain tak sama dengan blog earncent.com/blog..hatta blog ahmadfaizal juga..Tak sama..Blog earncent.com/blog ada satu jer dalam hati ni..tak ada dua dan tak ada 3..patah tumbuh hilang berganti pun, tak kan sama dengan blog earncent.com/blog..

    1. hafizmd
      hafizmd April 4, 2013 at 8:24 am | | Reply

      Bro PK mmg benar2 peminat setia blog earncent. terbaik!

  15. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain April 3, 2013 at 9:19 am | | Reply

    Hmmm… no wonder lah asyik tak leh masuk sana. Dah beberapa kali cuba nak baca artikel awek potostat tu tapi tak dapat. Harap Einstien ..oppss Flavio boleh tlg uruskan. :mrgreen:

  16. onlajer
    onlajer April 3, 2013 at 10:02 am | | Reply

    nanti – nanti akan ok la tu bro

  17. cerpen winterwing
    cerpen winterwing April 3, 2013 at 10:19 am | | Reply

    aku kira isinya fisika, ternyata alay

  18. thaqibzaki
    thaqibzaki April 3, 2013 at 10:28 am | | Reply

    Tak habis load le. Bari baca awek potostat tuu. Nak buh komen kabo petikan last tuu terbaik tapi takleh. 😐

  19. nazra
    nazra April 4, 2013 at 7:16 am | | Reply

    wah mabelesnya persamaan. kunjung sat ni dok cari jugak persamaan apakah yang akan timbul 😛

  20. hafizmd
    hafizmd April 4, 2013 at 8:25 am | | Reply

    hahaha..poyo =)

    ambe ttp tunggu blog tu pulih sepenuhnya…takat baca tak best..nak merepek jugak kat situ..keh3

  21. MK Kimi
    MK Kimi April 4, 2013 at 11:12 am | | Reply

    tang rambut pon sama rasanya.lol!

  22. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 5, 2013 at 8:28 am | | Reply

    At least ada gak blog nie untuk luahan rasa atau lepas geram…..

  23. fiezaradzi
    fiezaradzi April 9, 2013 at 9:02 am | | Reply

    ala , semangkuk baru rm1, mangkuk kedua, apa lah sangat dgn duit yg berkepuk masuk.. hihi

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.