27 Responses

  1. afif
    afif May 2, 2013 at 3:21 pm | | Reply

    tnx tu apa bro..nak baca kat blog earncent x boleh pulok…

    1. titan
      titan May 2, 2013 at 3:26 pm | | Reply

      mu search aje dalam blog ini. tu pun kalau pandai search la. haha..

      tak pun, taip “ahmadfaizal tnx” kat google. keluarlah artikel aku yang dulu-dulu.

  2. hafiz
    hafiz May 2, 2013 at 3:28 pm | | Reply

    best..best nanti aku nak mcam tu gaklah..

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 11:17 pm | | Reply

      haha.
      boleh aje maa. 😈

  3. Datin Tyka
    Datin Tyka May 2, 2013 at 4:56 pm | | Reply

    asyik dapat je.. jeles guwe

    1. titan
      titan May 2, 2013 at 5:03 pm | | Reply

      apsal mahu jeles plak. haha..

  4. Akuro San
    Akuro San May 2, 2013 at 11:41 pm | | Reply

    Tak boleh blah, betul~ Boleh lagi ingatkan pasal Mercedes Hitam tuh? huhuhu~ :mrgreen:

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 11:18 pm | | Reply

      haha.
      mana boleh lupa maa. kenangan manis tu.

  5. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin May 3, 2013 at 12:02 am | | Reply

    Aku macam nak menuntut ilmu affiliate dengan ko la bro. Hehe

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 11:19 pm | | Reply

      baca aje blog gua.
      mana tahu lu boleh faham sendiri. Gua tak pandai mengajar. haha

  6. hatiputera
    hatiputera May 3, 2013 at 1:53 am | | Reply

    Wow dah nak sampai ke 40 nie..

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 11:19 pm | | Reply

      lom sampai lagi.
      haha 😆

  7. sohoque
    sohoque May 3, 2013 at 4:57 am | | Reply

    lu tak penat ke bro.. asyik dapat cek jer.. huhuhu

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 11:19 pm | | Reply

      seriusnya, penat juga.
      haha 😆

  8. auc
    auc May 3, 2013 at 10:18 am | | Reply

    jobdirumah tak terkalah hehehe

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 11:20 pm | | Reply

      memang tak terkalah maa.
      haha 😈

  9. Hafizul
    Hafizul May 3, 2013 at 12:09 pm | | Reply

    Hahaha..bagaikan kacang melekat di celah-celah gigi jer tu target En titan tu…haha..selamat maju jaya untuk capai target tu..En titan undi apa?kongsilah ngn saya…hahaha

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 11:20 pm | | Reply

      undi gua adalah rahsia.
      haha.. :mrgreen:

  10. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 3, 2013 at 3:38 pm | | Reply

    jom kita bekerjasama buat ebook nak.. hoho.. sy tulis/taipkan, cekgu bg idea 😛

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 11:21 pm | | Reply

      gi la taip.
      idea gua dah bagi kan? kan? haha..

  11. bukit gambang
    bukit gambang May 4, 2013 at 3:46 am | | Reply

    bro, jobdirumah keje dia tu macam mana? tak faham betul..

    1. titan
      titan May 5, 2013 at 11:21 pm | | Reply

      kena baca dulu kat site diorang.

      baru leh faham.

  12. Khairul Zamri
    Khairul Zamri May 4, 2013 at 5:27 am | | Reply

    hari-hari ada payment terbaiklaa boleh kumpul wat pergi haji pasni

    1. Hafizul
      Hafizul May 4, 2013 at 6:00 am | | Reply

      Haha..elok juga pendapat bro tu..hehe

    2. titan
      titan May 5, 2013 at 11:21 pm | | Reply

      memang tengah kumpul pun.
      haha

  13. sohoque
    sohoque May 8, 2013 at 8:14 am | | Reply

    caner nak register JDR ni bro.. nak kena register under org gak ke leh register direct?

  14. Kisah Penggemar Cendol Banting, Kekasih Hati Ain Maisarah Dan Teman Baik Maikel Yang Tak Terkalah - HAIRULAZNI.MY | HAIRULAZNI.MY
    Kisah Penggemar Cendol Banting, Kekasih Hati Ain Maisarah Dan Teman Baik Maikel Yang Tak Terkalah - HAIRULAZNI.MY | HAIRULAZNI.MY January 21, 2014 at 1:02 am |

    […] adalah program Job Di Rumah (JDR).Setakat entri ini diterbitkan, Ahmad Faizal sudah memperolehi Bayaran Untuk Kali Ke 32 bagi Program JDR ini.Berdasarkan faktor tersebut, dapat dilihat bahawa beliau merupakan seorang […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.