59 Responses

  1. Farzli
    Farzli January 18, 2014 at 10:54 pm | | Reply

    padan laa impian mo berbini 4, dapat artikel RM4k, haha.. ape kate, encik kacak share ngan saya ? bolehhhh ??

    1. titan
      titan January 18, 2014 at 11:27 pm | | Reply

      datang banting la. Gua belanja semangkuk cendol. Hoho..

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah January 20, 2014 at 3:14 pm | | Reply

        Kena datang banting jika macam ini. Sifu nak belanja ni 😆

  2. nadot
    nadot January 18, 2014 at 11:28 pm | | Reply

    aku tak nampak lain, nampak tang rm4000 tu je… meh blnje aku meh… 😉

    1. titan
      titan January 18, 2014 at 11:49 pm | | Reply

      mata duitan betul hang ni. 😯

      haha..

  3. Fadhil Husin
    Fadhil Husin January 19, 2014 at 1:51 am | | Reply

    Aku terkesima bila baca tang RM4000 tu. Haha. 😯

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:31 pm | | Reply

      Aku lagi terkesima.

      Tak tahu dapat atau tidak.

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki January 19, 2014 at 1:59 am | | Reply

    sebenarnya gua lagi tak sabar nk tungu entri pasal lu nk berbini nanti bro..cepat2 la wei

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:30 pm | | Reply

      Peh..lambat lagi tu wehh.

  5. daddydee
    daddydee January 19, 2014 at 5:51 am | | Reply

    permulaan yang bagus bro….

    Liga super pun best lagi setakat ini…hehehhe

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:29 pm | | Reply

      Ya.

      Makin best plak sekarang layak liga super sekarang. :mrgreen:

  6. Hafizul
    Hafizul January 19, 2014 at 8:37 am | | Reply

    Haha..menarik tu..Rm4000 ekk?dah 4000 mangkuk cendol leh belikan..semoga semuanya ok yer..hehe

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:29 pm | | Reply

      Takkan nak hadap cendol aje maa..

      1. Hafizul
        Hafizul January 23, 2014 at 5:22 pm | | Reply

        Yer la..tu perumpamaan nak suruh mudah nampak maksudnya… 😳

  7. bukharimalek
    bukharimalek January 19, 2014 at 12:40 pm | | Reply

    Ini cuma keluhan seorang lelaki kacak yang mempunyai impian untuk kahwin empat. Yehh! hahaha ayat tak leb bla..

    suka baca penulisan blog ni.. unik.. tak boring… sayang blog ni… hahahahah

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:28 pm | | Reply

      Sila sayang dengan sepenuh hati dan buah pinggang hang ye. Hehe..

  8. zool
    zool January 19, 2014 at 1:33 pm | | Reply

    banyak tu.. RM4,000.. boleh aku guna buat hantaran separuh kalau dpt tu

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 20, 2014 at 3:13 pm | | Reply

      Betul-betul 😛 😛

    2. titan
      titan January 20, 2014 at 11:28 pm | | Reply

      Selamat berkahwin bro. Tak lama dah kan?

  9. zool
    zool January 19, 2014 at 1:40 pm | | Reply

    oo gi melaka tak beritau.. kalau tau tadi boleh belanja cendol jam besar

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:27 pm | | Reply

      Pergi sana pun ikut orang. Bukan boleh aku selit singgah mana-mana maa.. 😳

  10. sweetkurma
    sweetkurma January 19, 2014 at 2:20 pm | | Reply

    tabik spring :-

    1 – nak kawin empat (walau satu pun belum dapat)
    2 – ada 4 blog (terbaekkkkk)

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:18 pm | | Reply

      Hehe..

      imppian harus dinyatakan secara tulisan dan harapan.

      Barulah jadi kenyataan. :mrgreen:

  11. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain January 19, 2014 at 2:39 pm | | Reply

    Entri 3 in 1 lagi ehhh.. Tahniah S’gor. :mrgreen:

  12. Juan
    Juan January 19, 2014 at 8:24 pm | | Reply

    alamak ketinggalan la aku bab bola nih :mrgreen:

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:26 pm | | Reply

      Ehh..bukan hang orang kuat JDT kah??

  13. drinspirasi
    drinspirasi January 19, 2014 at 8:26 pm | | Reply

    Tak sangka pula rupanya guliroket tu tuan punya 🙂

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:25 pm | | Reply

      Ya. Gua punya.

      Sila baca hari-hari ye. 😉

  14. fyna
    fyna January 20, 2014 at 4:38 am | | Reply

    tue dia. kena usaha keraslah kan. nak berbini 4 kan. hehehe…

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:18 pm | | Reply

      Mestilah kena usaha keras kan? hehe..

  15. topo
    topo January 20, 2014 at 6:09 am | | Reply

    mohon tunjuk ajar nak jaga lebih dari 1 blog haha aku nak hidupkan balik blog lama aku ni 🙄

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 20, 2014 at 3:07 pm | | Reply

      Kena buat sikit-sikit dahulu. dah lama baru boleh kayuh laju macam bro titan. Nanti jika laju-laju sangat tak terkejar. Bro titan dah master 😉

    2. titan
      titan January 20, 2014 at 11:19 pm | | Reply

      Dari kau je.

      Nak atau tak nak. Ko tu yang malas sebenarnya. Haha..

  16. Mohd Azrin bin Abu Bakar
    Mohd Azrin bin Abu Bakar January 20, 2014 at 8:03 am | | Reply

    Wow…hebat ..Motivasi ni

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah January 20, 2014 at 3:11 pm | | Reply

      Blog bro titan antara blogger hebat yang saya suka baca. 😆

  17. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz January 20, 2014 at 9:00 am | | Reply

    mana tak letih. sehari 100 artikel nak update. haha
    kalah ben ashaari tu :mrgreen:

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:19 pm | | Reply

      Dah tak sanggup dah taip 100 artikel sehari.

      Gua bukan muda lagi. 😳

  18. yumida
    yumida January 20, 2014 at 12:03 pm | | Reply

    woooo….alhamdulillah..murah rezeki
    rm4k masyuuuuk tuuu..beznye…
    1 blog tu je blom terjah..nak terjah jap
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:24 pm | | Reply

      Haa, gi terjah laju-laju.

  19. JMR
    JMR January 20, 2014 at 2:12 pm | | Reply

    aku baru tahu pasal guliroket..haha

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:20 pm | | Reply

      Haha..

      aku pun baru bagitau.

  20. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah January 20, 2014 at 3:04 pm | | Reply

    Tahniah sifu.. Majulah suka dangan adanya guliroket ini.

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:23 pm | | Reply

      Ya.

      Majulah sukan untuk negara! :mrgreen:

  21. Khairul Zamri
    Khairul Zamri January 20, 2014 at 3:05 pm | | Reply

    Dah agak dah sapa punya guliroket tu ahaha

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:21 pm | | Reply

      Boleh plak main agak-agak ehh..

  22. KiD
    KiD January 20, 2014 at 3:21 pm | | Reply

    cendol.my bukan lu punya jugak ke? hehehhee

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:23 pm | | Reply

      Itu belum boleh rasmi lagi.

      Haha. 😈

  23. TehR
    TehR January 20, 2014 at 3:55 pm | | Reply

    duit makin banyak
    blog makin banyak

    bila nak buat kenduri, bro?

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:22 pm | | Reply

      Sabar lah.

      Kang aku jemput, korang tak datang. SIAPLAHHH!

  24. Sobri Mansor
    Sobri Mansor January 20, 2014 at 4:02 pm | | Reply

    bleh letak tagline untuk guliroket.com tu “Meroket ke langit”. hehehe. Sekadar cadangan

    1. titan
      titan January 20, 2014 at 11:21 pm | | Reply

      Haha..

      best jugak tu. Boleh try tukar nanti kalau rasa cam best je.

  25. reezluv
    reezluv January 21, 2014 at 3:32 am | | Reply

    tulis artikel sampai RM4K..bapak kau..fuh..memang terbaik le gitu

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:47 pm | | Reply

      Mudah-mudahan dapat cepat. hehe

  26. puteri kasih
    puteri kasih January 22, 2014 at 1:08 pm | | Reply

    tiga lagi blog dah pernah singgah..guliroket je belum 🙂

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:48 pm | | Reply

      Haa..gi la singah laju-laju eh.

  27. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia January 22, 2014 at 4:15 pm | | Reply

    kalau abg Titan kahwin…confirm FA dtg..hahaha :mrgreen:

    1. titan
      titan January 22, 2014 at 10:49 pm | | Reply

      Yeke ni? Yeke nih.. :mrgreen:

  28. farid laham
    farid laham January 23, 2014 at 2:38 am | | Reply

    ok dah tau blog lu haha nti gua terjah semua..

  29. AUC
    AUC January 23, 2014 at 12:42 pm | | Reply

    dah byk kumpul tu
    boleh dhh jgn tunggu2….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.