54 Responses

  1. profhariz
    profhariz May 20, 2014 at 11:51 am | | Reply

    Saya tak suka. Nanti SERP tak cantik.

    1. titan
      titan May 20, 2014 at 12:24 pm | | Reply

      Haha.

      Tengok taktik dan strateginya dulu. 😈

      Gua bukan attack google je.

      1. profhariz
        profhariz May 20, 2014 at 1:14 pm | | Reply

        Bro tulis panjang-panjang awek selalu baca dan follow. Saya ni harapkan mesin carian je.

        1. titan
          titan May 20, 2014 at 2:01 pm | | Reply

          Lu lagi KACAK dan LAGI MUDA dari gua.

          Jadi, silalah yakin dengan diri lu. Lu pun boleh punya. Hoho!

          1. Ummi Hanie
            Ummi Hanie June 4, 2014 at 8:49 am |

            sebenarnya Hariz nak tunggu titan cakap macam tu lah… hahaha

  2. ANIRAH AZURI
    ANIRAH AZURI May 20, 2014 at 11:59 am | | Reply

    Ikut suka aku lah blog aku.. hahaha 😈
    tunggu duit masuk, nak beli ebook maaaa

    1. titan
      titan May 20, 2014 at 1:58 pm | | Reply

      Haha..

      Jangan terlambat. Harga mahu kasi naik secara suka hati nanti dengan rakusnya sekali. 😈

  3. hannyabdullah
    hannyabdullah May 20, 2014 at 12:09 pm | | Reply

    Kepala otak makcik beg besar pun tak betul gak..kdg2 bwk beg besar ..kdg2 beg kecik kepit kat ketiak…:) tp yg byk beg besar le..

    1. titan
      titan May 20, 2014 at 1:55 pm | | Reply

      kepala makcik beg besar normal. Sebab tu suka bawa dan beli beg-beg besar setahun 8 kali. Yehh!

      Hidup Geng makcik-makcik beg besar! 😈

  4. Adi
    Adi May 20, 2014 at 12:25 pm | | Reply

    biasa la manusia normal tu kadang2 tak normal,kadang2 paranormal pun banyak

    1. titan
      titan May 20, 2014 at 1:50 pm | | Reply

      paranormal la kiranya aku ni? Haha.. :mrgreen:

  5. cik amal
    cik amal May 20, 2014 at 1:35 pm | | Reply

    pelik gak, teknik pink tu kata jangan pepanjang… 😀 tapi ceq, abaikan je la.. ye laa… da nama pun sifu 😀 yg penting, kitab tu suh tukar wp, i pun tukar wp 😀 wohaa 😀

    1. titan
      titan May 20, 2014 at 1:47 pm | | Reply

      Tunggu versi 2 nanti ek. Hehe..

      Ehh..awak dah BELI rupanya kitab tu rupanya ye.. 😈

  6. Ezad Skytech
    Ezad Skytech May 20, 2014 at 2:32 pm | | Reply

    mujurlah aku tak suka tulis tajuk artikel panjang2…tapi kadang2 tu tertaip juga tajuk panjang…apa ada hal…blog aku kan…haha

  7. akubiomed
    akubiomed May 20, 2014 at 3:37 pm | | Reply

    Ada kata 3 saat untuk menawan pembaca untuk membaca lebih dalam lagi dengan tajuk artikel. Fuh memang meletih fikir untuk meletakkan tajuk entri yang sesuai boleh lagi isinya supaya melekat terus.

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:04 pm | | Reply

      Yap.

      3 saat ke. 7 saat ke.

      Janji, tajuk kena menarik.

      Itu konsep paling awal nak tarik perhatian orang baca artikel kita atau apa-apa yang kita hendak sampaikan.

  8. Nadot
    Nadot May 20, 2014 at 10:25 pm | | Reply

    Suka bila ko merepek..jangan la berhenti..merepek la lagi… hehehe

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:01 pm | | Reply

      Hape benda yang hang suka ni sebenarnya haa??

  9. SobriMansor
    SobriMansor May 20, 2014 at 11:35 pm | | Reply

    Tolonglah…..tolonglah…tolonglah…. merepeklah lagi… kikiki

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 6:02 pm | | Reply

      La..

      memang aku selalu merepak kan?

  10. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi May 21, 2014 at 1:50 am | | Reply

    tak suka tulis panjang2 tapi income masuk je,

    terbaik… 😉

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:58 pm | | Reply

      betul.

      gua memang tak suka tulis panjang-panjang. Penat tau.

  11. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul May 21, 2014 at 2:43 am | | Reply

    Aku pernah juga tengok orang tulis tajuk panjang2. Ok je kat carian google. Asalkan jangan sampai macam satu perengan sudah la.

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:59 pm | | Reply

      macam satu perenggan? kalau font dia besar..memang nampak macam satu perenggan pun. haha..

  12. Abdfatah
    Abdfatah May 21, 2014 at 4:16 am | | Reply

    Ganah benor.. Panjang pendek apo sekalipun memanjang aje dapat komisen. Pendek kata panjang tak kata apa apa… Komisen mahsyuk. Komen pendek2 dah laa.. Hahaa

  13. Hafizul
    Hafizul May 21, 2014 at 8:19 am | | Reply

    Emm buat la macma mana pun..orang tetap suka…tajuk panjang…tajuk pendek..isi mengarut..isi skima..kalau dah orang suka tuan blog ni,buat apa-apa pun mesti terbaik punya..hahaha..

    Macam kiter…sape la nak minat… dah kawin katakan… 😈

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:52 pm | | Reply

      Ehh..

      bagus apa kahwin.

      Tak percaya, hang pi kahwin lagi dua.

      1. Hafizul
        Hafizul May 25, 2014 at 4:41 am | | Reply

        Tu cari nahas namanya…. 👿

  14. Zida
    Zida May 21, 2014 at 8:42 am | | Reply

    Haha. Pernah try buat tajuk panjang gila sebab tengah emo time tu. Lepas tu plak satu ayat je isi. Lol.

  15. Ammar
    Ammar May 21, 2014 at 1:21 pm | | Reply

    Tajuk artikel dah macam karangan. hahaha

  16. Manan Qayyim
    Manan Qayyim May 21, 2014 at 2:01 pm | | Reply

    tulis panjang2 ade yg berkenan… tak gitu bro!!

  17. sabree hussin
    sabree hussin May 21, 2014 at 2:38 pm | | Reply

    Kalau target google je memang kena tulis pendek r. Ni target “benda” lain sekali ni

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:48 pm | | Reply

      Aah.

      Target benda lain. haha..

  18. Hero Borneo
    Hero Borneo May 21, 2014 at 10:50 pm | | Reply

    panjang ke atau pendek, kalau dah ada pembaca setia mesti akan baca punya!

  19. Ismail N
    Ismail N May 22, 2014 at 1:52 am | | Reply

    long tail keyword. Hmm bagus utk kasi artikel nampak lebih fresh.. :mrgreen:

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:46 pm | | Reply

      haha..

      ini super long tail keyword punya. :mrgreen:

  20. JebengOtai™
    JebengOtai™ May 22, 2014 at 2:34 am | | Reply

    tgk jenis entri kot..ade yg bleh merepek..hehe

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:45 pm | | Reply

      Haha..

      aku kat semua entri merepek.

  21. zara
    zara May 22, 2014 at 3:57 am | | Reply

    ok la tu kalau boleh merepek dan susah nak berhenti..lagi susah kalau ngadap pc sejam..xdek idea langsung yang datang hehe

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:30 pm | | Reply

      Idea ada.

      Kita je yang tak kreatif. Kan? Hoho..

  22. ahmadyani
    ahmadyani May 22, 2014 at 1:43 pm | | Reply

    Ini bukan tajuk surat khabar nak tulis pendek!

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:28 pm | | Reply

      Haha.

      Ya. Ini bukan surat khabar dan juga blog akhbar.

  23. Hairul Hissam
    Hairul Hissam May 22, 2014 at 3:07 pm | | Reply

    setuju sgt dgn bro.. kita punya blog suka hati kita lanak buat apa .. yg penting tak kacau org lain. heee

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:26 pm | | Reply

      Ya.

      Betul.

      Janji tak kacau orang lain. Haha

  24. muja
    muja May 23, 2014 at 1:56 pm | | Reply

    hahaha,, aduss,, boleh tak nak menyesal baca entri ni sampai habis bila nampak screen shot tu? -_-

    1. titan
      titan May 23, 2014 at 5:16 pm | | Reply

      Laaa..

      kenapa nak menyesal plak. :mrgreen:

  25. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad May 24, 2014 at 5:44 am | | Reply

    Belum beli kitab tu.

    Tapi betul gak kan.

    Ikut suka kita sebab blog kita.

  26. puteri kasih
    puteri kasih May 24, 2014 at 5:00 pm | | Reply

    ikut musim dan situasi gak..kadang-kadang tajuk panjang..sometimes pendek… blog sendiri kan siapa nak marah..hehe

    1. titan
      titan May 24, 2014 at 5:52 pm | | Reply

      haha..

      tau takpe.

  27. zik
    zik May 25, 2014 at 3:07 am | | Reply

    ada masa memang langgar jer… sebab kalau pendek nanti tajuknya macam tak kena jer???

  28. Moms Avenue
    Moms Avenue May 31, 2014 at 3:35 pm | | Reply

    Nampak gaya memang kena beli la kitab ni..

  29. Ummi Hanie
    Ummi Hanie June 4, 2014 at 8:50 am | | Reply

    ada kaitan tak dgn long tail keyword?

    merepek bengong ke ape ke, yg penting $$ masyukkk jugak

  30. Pendekar
    Pendekar December 29, 2016 at 1:16 pm | | Reply

    kenapa aku perlu tulis panjang2? hahahahaha…

    salah satu sebab kena tulis panjang2 adalah keyword density.

  31. si bongkok
    si bongkok December 29, 2016 at 4:20 pm | | Reply

    ooo…kena tulis panjang-panjang salah satu skill seo rupanya… 🙂

    Ingat balun keyword jek penting…tenkiu2 post 2014 nie… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.