61 Responses

  1. Afiq
    Afiq September 1, 2014 at 2:35 am | | Reply

    Pergh! Servis yang bagus tak kisah bayar 4 angka pun 🙂

    Terbaiklah encik titan

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 1, 2014 at 3:30 pm | | Reply

      Terbaik lah sifu.. Nak kena belajar dengan sifu juga ni.. 😆

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy December 30, 2014 at 3:28 am | | Reply

      nnt klau perlu,, sy perlukan hikmat encik titan – kedaionlinemy.com

  2. Zuan
    Zuan September 1, 2014 at 2:52 am | | Reply

    haha siap private num masuk yg tak best tu..

    takpe la bro,bersusah susah dlu bersenang senang di hawaii..

    pipeline baik punya dah buat, tunggu cashlow je 🙂

  3. iamNurul
    iamNurul September 1, 2014 at 2:53 am | | Reply

    Masyuuk sungguh seo…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 1, 2014 at 3:31 pm | | Reply

      betul tu. Masyuk bro titan. 😆

  4. zik
    zik September 1, 2014 at 2:57 am | | Reply

    kuasa seo memang terbaik… 4 angka tuh.. penat tapi berbaloi-baloi…

  5. myrujukan
    myrujukan September 1, 2014 at 3:16 am | | Reply

    SEO ni kalau kena gaya dan juga “teknik”, memang boleh first rank kat Google. Aku dah mula nampak apa itu kepentingan backlink selain dari buat komen semata, tp macam “x larat” dan “malas” aku nak buat semua tu, lagi lagi bab nak “daftar” macam macam.. :mrgreen: aku rasa ko pun paham kan, hehe

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki September 1, 2014 at 3:42 am | | Reply

    terbaik bro..masyukk..bleh belanja cendol banting

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 1, 2014 at 3:31 pm | | Reply

      kena pergi banting BL.. 😆

  7. KiD
    KiD September 1, 2014 at 3:48 am | | Reply

    kerja yang bersungguh dan usaha yang tak kenal penat lelah pasti ada ganjarannya… tahniah bro!

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 1, 2014 at 3:35 pm | | Reply

      betul tu. masyuk.. 😀

  8. hafizmd
    hafizmd September 1, 2014 at 3:55 am | | Reply

    Masyuk rezeki pengantin baru tu..

  9. knah
    knah September 1, 2014 at 6:29 am | | Reply

    Alhamdulillah..rezeki tu =)

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 1, 2014 at 3:33 pm | | Reply

      betul tu. rezeki bertambah murah lepas kahwin. 😆

  10. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin September 1, 2014 at 6:36 am | | Reply

    Saya pun nampak gayanya kena buka balik kitab pink tu

  11. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI September 1, 2014 at 7:35 am | | Reply

    Nak naikkan SEO…em letih dan perlu pengorbanan berbulan2 tapi kalau pakar, tak sampai 1 bln atau 2 minggu dah nampak hasilnya…

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 8:46 am | | Reply

      Tengok banyak benda gak.

      Tengok berapa patah perkataan gak. Kalau satu atau dua perkataan, memang berbulan gak caranya. haha..

  12. Syami
    Syami September 1, 2014 at 8:36 am | | Reply

    tahniah boss..rezeki banyak masuk tu 🙂

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 8:45 am | | Reply

      Bolehlah.

      Rezeki anak-anak. :mrgreen:

      1. sabree hussin
        sabree hussin September 1, 2014 at 12:26 pm | | Reply

        Eh “rezeki anak2”? Biar betul ni heha

  13. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 1, 2014 at 8:50 am | | Reply

    Memang terbaik dari en.titan, perkhidmatan percuma unutk pegomen bertuah takde ke? hehe

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 11:09 am | | Reply

      Memang takde.

      Ni servis berbayar. 😈

  14. akubiomed
    akubiomed September 1, 2014 at 10:18 am | | Reply

    Katanya longtail keyword lebih mudah untuk ranking. Betulker?

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 11:05 am | | Reply

      Ya.

      SANGAT mudah. :mrgreen:

  15. Hairul Azni
    Hairul Azni September 1, 2014 at 10:39 am | | Reply

    Terbaik!..4 angka tu..tapi kerja berkualiti tu yang customer berani upah tinggi..tahniah sifu!

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 11:10 am | | Reply

      Patut aku caj lagi tinggi.

      Tapi tak apalah. Sekali-sekala, tak apa rasanya. :mrgreen:

  16. wazy
    wazy September 1, 2014 at 11:05 am | | Reply

    Tahniah bro…4 angka tu bolehla belanja kawan-kawan pekena cendol

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 11:14 am | | Reply

      Boleh je.

      Kasi datang la banting dulu. hoho..

  17. profhariz
    profhariz September 1, 2014 at 11:28 am | | Reply

    Tau teknik tapi nak buat malas ni lagi payah.

  18. PCL
    PCL September 1, 2014 at 11:59 am | | Reply

    Titan ; suatu hari kena jumpa jugak nih..dekat . Kitab merah tu nak beli jugak nanti..usaha utk belajar teknik SEO dgn betul.

  19. Arman
    Arman September 1, 2014 at 12:33 pm | | Reply

    Tahniah, masih banyak lagi yg perlu di belajar pasal seo ni….

  20. Hairul Hissam
    Hairul Hissam September 1, 2014 at 1:36 pm | | Reply

    Mmg hebat bro nie. usaha tangga kejayaan…

  21. BM
    BM September 1, 2014 at 1:49 pm | | Reply

    Kalau dah sibuk sangat…Pas le skit kat kawan2. 🙂
    “Semakin kita memberi semakin banyak rezeki masuk”…itu bukan aku yg kata ye.
    Good luck bro!

  22. mizi
    mizi September 1, 2014 at 2:17 pm | | Reply

    senyum lebar la bini lepas ini…

  23. TehR
    TehR September 1, 2014 at 2:29 pm | | Reply

    aku ikut baris tepi je
    tak berani nak jalan tengah2

  24. mohdridzwan
    mohdridzwan September 1, 2014 at 4:06 pm | | Reply

    Hebat usaha kome ni bro.
    Kagum ambe.

  25. Hero Borneo
    Hero Borneo September 1, 2014 at 5:47 pm | | Reply

    saya pun nak jadi macam tu..

  26. zool
    zool September 1, 2014 at 11:48 pm | | Reply

    Hebat.. cukup hebat tu

  27. kizmyself
    kizmyself September 2, 2014 at 1:09 am | | Reply

    🙄 keyword beribu ribu patah perkataan pun den dah poning

  28. SobriMansor
    SobriMansor September 2, 2014 at 3:05 am | | Reply

    SEO oh SEO…. ghabak kepala otak

  29. Ismail N
    Ismail N September 2, 2014 at 4:40 am | | Reply

    Kalau mahu masuk page 100 kawe boleh offer service. Ada sapa mahu? :mrgreen:

  30. Azam Mohamad
    Azam Mohamad September 2, 2014 at 5:43 am | | Reply

    hari-hari tulis belog memang jadi mainan je seo ni kot….hihi tapi memang tabik ambil payment sampai 4 angka.

    sape-sape nak buat contoh yang penting belajar dan jangan putus asa.

    hari-hari mau tulis belog maaa…

  31. Aishah Ahmad
    Aishah Ahmad September 2, 2014 at 6:05 am | | Reply

    Dah haru biru..dah sampai masa berenti kerja kot.

  32. Anwar Abdullah @ Kaio
    Anwar Abdullah @ Kaio September 2, 2014 at 8:17 am | | Reply

    dasyat dia ni. power SEO. nak menuntut ilmu boleh? :p
    jemput lah singgah blog ye.

  33. jaymiee
    jaymiee September 2, 2014 at 9:25 am | | Reply

    tahniah bro…ada gak hasil kan…

  34. Norfanil
    Norfanil September 2, 2014 at 11:41 am | | Reply

    misi mencapai kejayaan mcm en.titan.. hehe..bestnya tengok en.titan punya smgt..

  35. HarfizBizstudent
    HarfizBizstudent September 2, 2014 at 3:49 pm | | Reply

    Rasanya 4 Angka bayaran biasa untuk servis SEO kan? 😀

  36. Farid Laham
    Farid Laham September 2, 2014 at 3:55 pm | | Reply

    bile la nk belanja cendol ni haha

  37. siti hazreen
    siti hazreen September 2, 2014 at 4:00 pm | | Reply

    4 angka tu…tahniah!

  38. fazrol
    fazrol September 2, 2014 at 4:31 pm | | Reply

    Pergh! 4 angka tue.. terbaik laa…
    kena mendalami lagi kita SEO tue…

  39. Mummy Dina
    Mummy Dina September 3, 2014 at 6:47 am | | Reply

    bz nye tuan blogger kite ni ye..tapi memang berbaloi-baloi bila dapat 4 angka..:)

  40. Hafizul
    Hafizul September 3, 2014 at 7:44 am | | Reply

    Bahagia isteri encik titan kan?untung sangat dapat suami yang rajin dan pandai cari duit macam ni..hehe..

  41. Norliza Osman
    Norliza Osman September 3, 2014 at 9:27 am | | Reply

    Tahniah! saya masih mempelajari SEO….

  42. Abdfatah
    Abdfatah September 5, 2014 at 12:22 am | | Reply

    Hohoo byk kerja keras jugak nak kena buat dgn tempahan seo dari client nih.. Bleh upah artikel review seo dari pakcik titan pun dah kira okeh laa… Kemah molek. Selamat maju jaya..

  43. hafizi
    hafizi September 6, 2014 at 3:09 pm | | Reply

    hehe boleh la open table la cam ni hehehe

  44. nikkhazami
    nikkhazami September 10, 2014 at 12:41 pm | | Reply

    power titan… power..

  45. amir
    amir September 11, 2014 at 4:27 am | | Reply

    baru jumpa sorang sifu boleh letak page depan google dalam masa satu hari jer..teknik paksa keuword masuk web..huhu

  46. nasslimdiet2
    nasslimdiet2 October 3, 2014 at 2:20 pm | | Reply

    Terbaek la bro. tahniah

  47. si bongkok
    si bongkok March 11, 2015 at 10:08 am | | Reply

    Terbaik laa cikgu!

    Takde bukak kelas tambahan ker subjek SEO…

    Maklum aa saya yang buta seo nak gak merasa belajar hasil penangan cikgu seo tersohor nie.. 🙂

  48. Mejuez
    Mejuez March 1, 2016 at 10:31 pm | | Reply

    Bos memang power dlm SEO, cemburu tgk.. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.