16 Responses

  1. Hairul Azni
    Hairul Azni July 4, 2013 at 7:23 am | | Reply

    Tahniah pada sapa2 yang menang tu..

  2. Terbelog
    Terbelog July 4, 2013 at 7:37 am | | Reply

    bestnyer..stgh ribu tuuuu

  3. hafizmd
    hafizmd July 4, 2013 at 7:41 am | | Reply

    pergh!

    tahniah pada yg menang dan yang tak menang

  4. Kamal Mustafa
    Kamal Mustafa July 4, 2013 at 7:49 am | | Reply

    Tahniah kepada yang berjaya 🙂

  5. kodinz
    kodinz July 4, 2013 at 9:38 am | | Reply

    Tahniah kepada yang berjaya dan tahniah gak kepada bro sebab masuk top 10 🙂

  6. Norfanil
    Norfanil July 4, 2013 at 10:02 am | | Reply

    ok la bro masuk.. saya ni tak masuk terus..
    dah tau kalah.. kekeke

  7. amirnawawi
    amirnawawi July 4, 2013 at 10:29 am | | Reply

    OK la tuh.. Ada no gak kan..

  8. hafizrahim
    hafizrahim July 4, 2013 at 11:33 am | | Reply

    Ok la tu kan..kire menang la jugak..dari aku yang tak join ni

    1. reezluv
      reezluv July 4, 2013 at 4:02 pm | | Reply

      sama la kita weh…:D

  9. mujagirl92
    mujagirl92 July 4, 2013 at 12:35 pm | | Reply

    ALAA,,, encik dah masyuk,, tak de hal la,, hehe,, tahniah buat yang menang,, 😀

  10. PerenLee
    PerenLee July 4, 2013 at 2:28 pm | | Reply

    Tahniah kepada mereka,bukan senang nak dapat votes sebanyak tu,they deserve it. 🙄

  11. Hafizul
    Hafizul July 4, 2013 at 3:35 pm | | Reply

    Tahniah buat mereka semua..memang hebat kan..tak sangka betul…emmm

  12. Kulanz Salleh
    Kulanz Salleh July 4, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    Penyertaan tu yang penting.. kalah menang belakang cerita..
    jadi, tahniah kepada semua pemenang dan peserta

  13. ieta
    ieta July 4, 2013 at 4:07 pm | | Reply

    wa………………. tahniah30,000 kali… dasat… tpt ke 9 tu, kira ok la tu drp 0… :mrgreen:

  14. ProfHariz
    ProfHariz July 5, 2013 at 6:45 am | | Reply

    Alhamdulillah rezeki dari Allah.

  15. Myra Jay
    Myra Jay July 5, 2013 at 8:30 am | | Reply

    Tahniah buat semua yang bertuah 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.