52 Responses

  1. Jie Susanos
    Jie Susanos February 4, 2015 at 6:40 pm | | Reply

    xsangka bro titan pandai masak..good2..

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 8:26 pm | | Reply

      memang aku pandai masak.

      takdelah tak reti. haha 😳

  2. Siti travelog
    Siti travelog February 4, 2015 at 8:21 pm | | Reply

    Ada contest hadiah Iphone 6s tu kat Letsmasak πŸ™‚ Ada sesiapa join?

    1. Yop An
      Yop An February 5, 2015 at 12:20 am | | Reply

      jom join kot kot menang Ifon mewah tu.

    2. titan
      titan February 6, 2015 at 8:27 pm | | Reply

      haha..

      tak tahu leh menang ke tidak.

      susah sikit contest tu.

  3. Yop An
    Yop An February 5, 2015 at 12:23 am | | Reply

    memang betul. ramai lelaki pandai memasak .chef yang popular pon ramai lelaki.

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:07 pm | | Reply

      memang biasanya laki lebih pandai dan kreatif bab memasak.

      hoho.

  4. reezluv
    reezluv February 5, 2015 at 1:30 am | | Reply

    oho..gua malas nak masak-masak ni, kang jadi ketagih.ahaha

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:09 pm | | Reply

      cakap ajelah ko malas nak memasak.

      kan? kan?

  5. Datin Tyka
    Datin Tyka February 5, 2015 at 4:01 am | | Reply

    cehhhh lu teror ke masak…

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:10 pm | | Reply

      terer la kalau nak banding dengan hang.

      haha. 😈

  6. zool
    zool February 5, 2015 at 4:14 am | | Reply

    wah cam menarik ni..
    aku pun dah lama tak memasak ni.. dapur pun tak berasap nu

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:11 pm | | Reply

      takpe.

      hang dah ada bini dah.

  7. AkuBiomed
    AkuBiomed February 5, 2015 at 4:36 am | | Reply

    Serius senang kentang sekarang ini. Hendak mencari resepi secara online sahaja.

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:12 pm | | Reply

      dunia teknologi ni jadikan hidup kita lebih mudah.

      cuma, kena pandai la ambil yang baik-baik aje.

  8. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 5, 2015 at 4:45 am | | Reply

    Pernah dengar web ni.. cuma aku tak tau nak tulis resipi apa.hahaha

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:15 pm | | Reply

      aku tak tulis lagi.

      nanti rajin, aku tulis la. haha

  9. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi February 5, 2015 at 5:41 am | | Reply

    yang penting ada cendol.

  10. Datin Tyka
    Datin Tyka February 5, 2015 at 8:26 am | | Reply

    Baru teringat. Patut macam pernah dengar letsmemasak ni. Rupanya dia tag ajak join contest dia. Gua reti masak maggi cup je ha

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:16 pm | | Reply

      lu memang tak reti masak kah? 😯

  11. Ain Ridzuan
    Ain Ridzuan February 5, 2015 at 8:38 am | | Reply

    Salah satu website kegemaran sebelum menjadi isteri. Hehe… Dah makin kembang suamiku…

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:17 pm | | Reply

      tu la.

      nasib baik tak kembang lagi. kalau tak, dah jadi satu kerja nak kuruskan badan semula.

      haha.

  12. Suriya
    Suriya February 5, 2015 at 8:59 am | | Reply

    sekarang senang, tak tahu google je. cuma kena bijak juga, sebab ada resepi yang auta…pernah kena, terbuat kek alien…huhuhu

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:18 pm | | Reply

      aduhai, macam mana boleh terbuat kek alien nih.

      mesti rasanya sedap kan?

      hehe.. πŸ˜†

  13. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin February 5, 2015 at 9:01 am | | Reply

    Orang lelaki masak untuk survival, bila takda orang perempuan yang nak masakkan hehe

    Suka masak ala campak-campak (tapi sebelumn tu tengok resepi juga)

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:19 pm | | Reply

      survial la gak.

      maklumlah..dah terbiasa dok jauh dari rumah.

      la ni..bini ajelah yang masak.

      haha..

  14. islam di dadaku
    islam di dadaku February 5, 2015 at 9:25 am | | Reply

    memang menarik tampilan websitenya langsung terjah setelah baca review ini

  15. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam February 5, 2015 at 10:08 am | | Reply

    Hehe memang jalan pantas nk pandai masak ni

  16. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD February 5, 2015 at 10:24 am | | Reply

    Tapi point no 8 tue macam melampau lak sampai tak kenai.
    Hahaha.
    Tapi yang cendol tue kenal sangat la.
    Pasni lebih terer la memasak nie.

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:20 pm | | Reply

      ehh..

      jangan tak tahu.

      ada yang memang tak leh bezakan tau.

  17. SentiasaPanas
    SentiasaPanas February 5, 2015 at 10:53 am | | Reply

    Tak suka masak..:(

  18. blogger lelaki
    blogger lelaki February 5, 2015 at 2:56 pm | | Reply

    lu memang seksi bro

  19. Abdfatah
    Abdfatah February 5, 2015 at 4:00 pm | | Reply

    Menarik. Bleh cuba try test masak memasak serah padaku.. Belajar masak dgn santainya..

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:21 pm | | Reply

      hang memang reti memasak kah?

  20. Sani Yunus
    Sani Yunus February 5, 2015 at 4:45 pm | | Reply

    Ni gua suka –> Orang lelaki memang lebih pandai memasak dari orang perempuan…..:-)

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:21 pm | | Reply

      memang dah itu hakikatnya.

      kenalah faham.

      orang perempuan tak boleh merajuk dan marah-marah tau.

  21. suhiminain
    suhiminain February 6, 2015 at 12:28 am | | Reply

    web wajib lawat untuk para wanita, terutama suri rumah. πŸ™‚

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:22 pm | | Reply

      orang perempuan, makcik makcik beg besar, memang haruslah tahu memasak.

      itu resepi kebahagian rumah tangga yang bahagia.

  22. Sweet Amanee
    Sweet Amanee February 6, 2015 at 8:48 am | | Reply

    boleh la suggest wife website ni untuk cari idea memasak

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:22 pm | | Reply

      ha..

      sila suggest kat wife-wife memasing untuk belajar memasak dari website tersebut.

  23. Imran auff
    Imran auff February 6, 2015 at 8:52 am | | Reply

    tak pernah dengar lagi laman letsmasak ni, ni first time dengar dan terus terjah.

  24. Sylarius Yusof
    Sylarius Yusof February 6, 2015 at 8:59 am | | Reply

    Ilmu memasak ni memang penting tak kira lelaki ke perempuan. Berguna juga terutama disaat-saat kecemasan yang kita tak duga macam bencana banjir misalnya.

    1. titan
      titan February 6, 2015 at 9:24 pm | | Reply

      YUp.

      Memang sangat penting untuk survival hidup.

      Jangan pandang enteng dalam hal-hal memasak nih.

  25. mohdridzwan
    mohdridzwan February 6, 2015 at 1:39 pm | | Reply

    Boleh join ni. Macam menarik jerk.

  26. nila anggraini
    nila anggraini February 6, 2015 at 11:01 pm | | Reply

    Lelaki pandai masak memang seksi, kebetulan ramai chef diluar sana yang bukan sahaja pandai masak tetapi kacak juga, ehheheh. Beruntung la siapa yang dapat suami pandai masak maam encik admin ni….^_^

  27. TehR
    TehR February 7, 2015 at 5:39 am | | Reply

    aku la tu
    antara lelaki yang pandai memasak
    .
    .
    .
    tapi menu yg ringkas2 je la
    haha

  28. Yeen
    Yeen February 7, 2015 at 7:13 pm | | Reply

    Tak suka masak, tapi memang akan masak jugak, and tahu la masak (aku rase la hahaha).. tapi best jugak kalau husband jenis sporting, dan dia plak yang masak untuk isteri.. πŸ˜€

  29. Farid Laham
    Farid Laham February 8, 2015 at 3:31 pm | | Reply

    Wah panjang nah point die hehe πŸ™‚

  30. Hafizul
    Hafizul February 9, 2015 at 7:17 am | | Reply

    Haha..bilakah agaknya nak tulis resepi cendol tu..kan tergugat nanti tauke kedai cendol banting tu..haha..

  31. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 9, 2015 at 10:37 am | | Reply

    Ayat cendol durian tu memang sedap la bila dibayangkan..aduh nikmatnya πŸ˜›

  32. azstory311
    azstory311 February 9, 2015 at 11:10 pm | | Reply

    Lama dh letsmasak invite.. tapi belum ada kesempatan nak menggodek..hehe

  33. SuperNifz
    SuperNifz February 11, 2015 at 6:05 am | | Reply

    Memang tak leh di sangkalkan laie… org lelaki lah yang ramai jadik chef berbanding org pompuan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.