18 Responses

  1. profhariz
    profhariz April 22, 2014 at 10:36 am | | Reply

    Welcome bacak bro ! Welcome

  2. onlajer
    onlajer April 22, 2014 at 10:45 am | | Reply

    hohoho datang balik dengan baby lamb chop pulak tuh

  3. farzli
    farzli April 22, 2014 at 11:38 am | | Reply

    aku la tuu.. doktor Farz Li… kate hang yang nak banjer kan, kan ? 😛

  4. Hannyabdullah
    Hannyabdullah April 22, 2014 at 2:01 pm | | Reply

    Ehhh sama pulak kita sakit ekk..

    Kalau macam tu leh le suruh doc FL belanja makcik beg besar sekali..boleh kan kan..:)

    1. titan
      titan April 22, 2014 at 6:19 pm | | Reply

      makcik beg besar la kena belanja kami berdua duluuuu.. 😆

  5. Denaihati
    Denaihati April 22, 2014 at 2:06 pm | | Reply

    cantik buah tangan bro…cerita la sikit pengalaman kat sana…heee

  6. ema
    ema April 22, 2014 at 3:09 pm | | Reply

    tengah kumpul duit nak beli kta merah jambu ni.. 😳 😳 😳

  7. myrujukan
    myrujukan April 22, 2014 at 6:02 pm | | Reply

    terbaiklah bro, dapat hasil walaupun diam, best plak aku rasa dengan blog ni, hehee :mrgreen:

    1. titan
      titan April 22, 2014 at 6:17 pm | | Reply

      kalau tak best..

      dah lama aku bersara dahh.. 😈

  8. hafizmd
    hafizmd April 22, 2014 at 11:09 pm | | Reply

    Gua doakan lu cpt sembuh. Itu ajerlah nak komennye. 😉

  9. reezluv
    reezluv April 23, 2014 at 4:51 am | | Reply

    haha..gi Jepun jumpa doraemon rupanya..hoho..harap jangan potong LINE gua juga.. :mrgreen: memang kencang bulan April lu..:P

  10. Fadhil Husin
    Fadhil Husin April 23, 2014 at 4:58 am | | Reply

    aku doakn semoga kau cepat sembuh dan sihat seperti sediakala. Eh, baru balik dari Jepun kena buat entri bahasa Jepun la. kah kah

  11. khairul asrol
    khairul asrol April 23, 2014 at 6:20 pm | | Reply

    aku setuju tang BERKONGSI RAHSIA tu. kadang kita rasa sampai mengganggu periuk nasi kita jugak. memula rasa macam menyesal pun ada. wahahaha. tapi lepas tu kita sedar, rezeki masing-masing. 😎

  12. Azman Ismail
    Azman Ismail April 24, 2014 at 1:38 am | | Reply

    Patutla timeline senyap jer 🙂

  13. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim April 24, 2014 at 3:31 am | | Reply

    Nak belanja baby lamb chop? nak sikit. haha

  14. Bahrain
    Bahrain April 25, 2014 at 5:06 pm | | Reply

    Masyuk selalu dengan incomenya

  15. akubiomed
    akubiomed April 26, 2014 at 1:58 pm | | Reply

    Sahaja bikin panas. 🙂

  16. saljuhumairah
    saljuhumairah April 26, 2014 at 3:38 pm | | Reply

    Wah… sifu tetap kedepan… bro ada point yang tak highlight ke dalam kitab pink tu? hehe

    Tapi memang menjadi mantera dalam kitab merah jambu lu bro… betul2 guna kita lu untuk satu program buat duit saja dah cecah 4 angka income bulan april… average 3 angka sebulan…

    Syukur kepada Allah, bro dikurniakan ilham untuk mengarang kitab sebegitu… yang penting ringkas, mudah dan boleh buat segera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.