39 Responses

  1. reezluv
    reezluv December 22, 2014 at 6:25 am | | Reply

    rugi memang rugi siapa yang tak datang ni..hohoho..gua pun rugi, sebab gua memang tak datang jugak..ahaha

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 22, 2014 at 7:02 pm | | Reply

      senasib lah kita bro,, takde masa wktu tersebut – kedaionlinemy.com

  2. Halim Brothers
    Halim Brothers December 22, 2014 at 7:17 am | | Reply

    Tak sabar nak jumpa 5 orang lejen ni… huhuhuh

  3. Fadhil
    Fadhil December 22, 2014 at 7:18 am | | Reply

    memang rugi sapa yang tak pergi, termasuk aku. adoi. haha

  4. onlajer
    onlajer December 22, 2014 at 7:19 am | | Reply

    susah juga ya nak curi masa sifu yang dah lejen nih hehehe

  5. akubiomed
    akubiomed December 22, 2014 at 8:23 am | | Reply

    Ya setuju tiru template dari sifu lejen IM untuk berjaya.

  6. sensasi2020
    sensasi2020 December 22, 2014 at 8:43 am | | Reply

    5 orang Lejen IM ini memang power dengan bidang masing2. Tsk sabar mahu jumpa mereka pada Sabtu ini.

  7. daddydee
    daddydee December 22, 2014 at 8:51 am | | Reply

    Kenapalah semua seminar ni buat time aku xleh nak luangkan masa….rugi sungguh..

  8. zaidimohd
    zaidimohd December 22, 2014 at 9:09 am | | Reply

    Seminar yang menarik dan pasti banyak perkongsian menarik dari lejen lejen IM nanti….untung sapa yang join

  9. maria
    maria December 22, 2014 at 11:23 am | | Reply

    5 orang ni memang terbukti lejen dan otai.
    Tapi memang tak free date tu…ada event di penang

  10. fyna
    fyna December 22, 2014 at 11:47 am | | Reply

    perrgghh… klu macam tu fyna culik abg titan je lah. #eh 😳

    1. titan
      titan December 22, 2014 at 7:28 pm | | Reply

      ehh..

      beraninya nak culik-culik ye.. 😈

  11. TehR
    TehR December 22, 2014 at 1:27 pm | | Reply

    tengok poster je pun dah terpikat hati

  12. ikhwan
    ikhwan December 22, 2014 at 3:31 pm | | Reply

    memang lejen, termasuklah encik titan 🙂

  13. abdfatah
    abdfatah December 22, 2014 at 9:26 pm | | Reply

    wokeh. memang lejen betul2…

  14. Kakiblog
    Kakiblog December 23, 2014 at 1:09 am | | Reply

    ingat sangat nak jadi lejen…

  15. blogger lelaki
    blogger lelaki December 23, 2014 at 2:02 am | | Reply

    memang terbaiklah semua nama-nama lejem IM nie semua..bro pergi tak seminar nie..huhuhu

  16. Ummi Naimie
    Ummi Naimie December 23, 2014 at 4:19 am | | Reply

    Seminar yang baik tetapi tak dapat nak hadir… 😥

  17. Ummi Hanie
    Ummi Hanie December 23, 2014 at 7:08 am | | Reply

    kena doa kuat2 ni supaya bigboss terbuka hati nk bawakkan ni….

  18. cikpin
    cikpin December 23, 2014 at 8:55 am | | Reply

    Rugi tak dapat join kalau tak boleh menuntut ilmu lagi dari En.Titan selepas seminar di Shah Alam tempoh hari.

  19. aien hermionie
    aien hermionie December 23, 2014 at 3:53 pm | | Reply

    ruginya tak dapat pergi.. semoga seminar ni berjalan dengan lancar.. 😛 😛

  20. MNH
    MNH December 23, 2014 at 4:17 pm | | Reply

    memang best seminar ni tapi macam susah je nak pergi. ada hal la time tu. ;(

    cara mudah mahu kurus dengan selamat dan berkesan

  21. Abdullah Idris
    Abdullah Idris December 23, 2014 at 4:42 pm | | Reply

    Inshaa Allah bila kita amalkan dengan bersungguh-sungguh ilmu marketing yang kita ada, kita akan mencapai matlamat kita berniaga.

  22. hasrul hassan
    hasrul hassan December 23, 2014 at 4:46 pm | | Reply

    Uikss .. lama juga seminar ni .. leh kejung tu.

    1. titan
      titan December 23, 2014 at 7:37 pm | | Reply

      la..

      kan dah kata sampai malam. haha..

      1. KiD
        KiD December 23, 2014 at 10:46 pm | | Reply

        boleh tidor bermalam dalam dewan tu.. heeehehee

  23. KiD
    KiD December 23, 2014 at 10:47 pm | | Reply

    Insha Allah, aku hadir dengan penuh semangat di sana.. sana sanaaaaaa….

  24. Abdfatah
    Abdfatah December 24, 2014 at 12:03 am | | Reply

    Takleh nak hadir jugak laa… Memang rugi tak dapat hadir..

  25. suri
    suri December 24, 2014 at 1:37 pm | | Reply

    dia hebatlah terbaik jadikan mentor guru…yeah..

  26. Sobri Mansor
    Sobri Mansor December 24, 2014 at 4:40 pm | | Reply

    Memang legend sungguh maikel

  27. Pendekar
    Pendekar December 24, 2014 at 7:36 pm | | Reply

    insyaALLAH… tak ada aral gua join..
    ada aral gua tak dapat nak join…

    kalau itu berlaku, gua mintak ampun mintak maaf…

  28. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin December 24, 2014 at 8:47 pm | | Reply

    Alamak 27hb dah la saya kena jadi MC dalam event lain. Melepas la jawabnya 😕

  29. ahmadyani
    ahmadyani December 28, 2014 at 6:34 am | | Reply

    ‘Dengar’ apa yang mereka buat besar bezanya berbanding ‘Baca’ apa yang mereka buat!

  30. Ammar
    Ammar December 28, 2014 at 3:18 pm | | Reply

    Best sangat Seminar ni semalam. Semua Sifu sangat Lejen. Hehehe. Encik Titan terbaik.

  31. Sya Isya
    Sya Isya December 30, 2014 at 2:26 am | | Reply

    semua legen yang memang walk the talk termasuk owner blog ini yang sakan mempromosikan cendol banting dengan jayanya.

    Untuk semua yang hadir,

    melopeh semua yang tak hadir.

    Termasuk aku. isk isk uwaaa 😥

  32. Datin Tyka
    Datin Tyka January 1, 2015 at 1:22 pm | | Reply

    mu memang lejen beb.,

  33. Hafizul
    Hafizul January 2, 2015 at 10:38 am | | Reply

    uhhh ruginya saya tak dapat join program ni… 😥

  34. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam January 14, 2015 at 1:48 am | | Reply

    Nak nangis juga haritu xdapat join sangkut di Golok masa misi banjir, insyaallah ada rezeki lain mungkin…

  35. Sani Yunus
    Sani Yunus January 28, 2015 at 11:10 pm | | Reply

    Memang lejen termasuk dengan Encik Titan…:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.