50 Responses

  1. Mus
    Mus January 11, 2015 at 12:28 pm | | Reply

    sempat beli masa firesale hari tu.. ilmu yang bermanfaat..

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy January 11, 2015 at 9:40 pm | | Reply

      untungnya stiap bulan msuk duit – kedaionlinemy.com

  2. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 11, 2015 at 12:40 pm | | Reply

    wuhuuuu sedapnya jambu heheheheh

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy January 11, 2015 at 9:41 pm | | Reply

      jmbu apa ni bro??? kitab pink ker?? – kedaionlinemy.com

  3. imran
    imran January 11, 2015 at 12:51 pm | | Reply

    tahniah, boleh tahan jugak komisen tu, makan nasi lemak sambal sotong tu best.

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2015 at 1:06 pm | | Reply

    pergh..jambu cicah kicap..memang terbaik bro..masyuk bro

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 8:52 pm | | Reply

      Memang la terbaik.

      Salah satu makanan terbaik dunia ni. Haha..

  5. zie fauzi
    zie fauzi January 11, 2015 at 1:31 pm | | Reply

    banyak jugak tu bg suri rumah sepenuh masa… 😉

  6. sabree hussin
    sabree hussin January 11, 2015 at 1:40 pm | | Reply

    Wah kena beli kitab pink ni (mungkin ada rahsia besar dalam tu)

  7. anuar
    anuar January 11, 2015 at 2:53 pm | | Reply

    Syukur Alhamdulillah. . Saya pun dah selesai baca kitab seo warna pink… memang sempoi..

  8. akubiomed
    akubiomed January 11, 2015 at 3:05 pm | | Reply

    Layan makan Jambu Air 🙂

  9. encikSOHO
    encikSOHO January 11, 2015 at 3:06 pm | | Reply

    Alhamdulillah rezeki tahun baru namanya. 🙂

  10. Muaz
    Muaz January 11, 2015 at 3:16 pm | | Reply

    Terbaik la tuan.. masih boleh maintain dengan ashadee dan klikjee..

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 8:57 pm | | Reply

      Ya.

      Bolehlah maintain sikit-sikit.

  11. Mummy Dina
    Mummy Dina January 11, 2015 at 4:03 pm | | Reply

    sedapnya jambu cicah sambal kicap tu.. 😀

  12. chekguBH
    chekguBH January 11, 2015 at 4:05 pm | | Reply

    Byk la tuu komisennya….
    🙄

  13. Mohamad Alkarim
    Mohamad Alkarim January 11, 2015 at 4:39 pm | | Reply

    Fuh..memg terbaik dapat maintain..

  14. myrujukan
    myrujukan January 11, 2015 at 5:12 pm | | Reply

    banyak nyerr ko dapat, perghhh, nak jugakkkkk

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 8:58 pm | | Reply

      Kalau nak..

      gi la maintak kat ashadee. hoho

  15. MNH
    MNH January 11, 2015 at 7:58 pm | | Reply

    kecur air liur tengok gambar jambu air tu. huhu

  16. Cer Cite
    Cer Cite January 12, 2015 at 1:57 am | | Reply

    Wah ini betul2 merangsang minat ramai blogger ni sebelum ternaik harganye…

  17. Cer Cite
    Cer Cite January 12, 2015 at 1:58 am | | Reply

    Jangan lupa zakat perniagaan ye tuan…

  18. Cer Cite
    Cer Cite January 12, 2015 at 1:58 am | | Reply

    Em jelesnye tengok…santai2 je tu..belum real lagi kan tuan titan?

  19. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI January 12, 2015 at 1:59 am | | Reply

    Tahniah tuan…semoga bertambah2 rezeki anak2 lagi..

  20. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI January 12, 2015 at 2:00 am | | Reply

    Jangan lupe blanja kengkawan…

  21. hafidzramli
    hafidzramli January 12, 2015 at 3:40 am | | Reply

    Oh jambu pink cecah kicap. sungguh lazat dan enak sekali 😀

  22. Hafizul
    Hafizul January 12, 2015 at 3:45 am | | Reply

    Sedapnya jambu mahsuri tu..tapi sayang..dah habis stok pulak dah..kicap ada lagi? Kicap pun jadilah..haha..

    Tahniah Encik Titan..banyak gak tu.. Cek tu pulak dari siapa?

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 8:59 pm | | Reply

      yup.

      stok jambu mahsuri dah habis.

      haha.

  23. reezluv
    reezluv January 12, 2015 at 3:53 am | | Reply

    nampaknya dah dekat plak ngan gua..kena pecut laju ni..cis sungguh..hahaa

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 9:05 pm | | Reply

      Jangan laju sangat.

      Penat aku nak kejar.

      Haha..

      Aku bukan buat apa pun.

  24. zool
    zool January 12, 2015 at 6:59 am | | Reply

    Jambu tu memang menggiurkan..
    Ashadee dan aku tak berapa ngam..
    tapi nak cuba eratkan juga tahun ni

    1. titan
      titan January 21, 2015 at 10:56 am | | Reply

      Takpe.

      Yang tak ngam itulah kita kena ngamkan. hehe 😎

  25. BM
    BM January 12, 2015 at 7:21 am | | Reply

    Selamat kembali bertugas cikgu dan semoga murah rezeki… 🙂

  26. Najib Ariyan
    Najib Ariyan January 12, 2015 at 1:22 pm | | Reply

    banyaknya komisyennnn… best tu… tapi jambu cicah sambal kicap tu memang best…

  27. Mohd Norzali
    Mohd Norzali January 12, 2015 at 1:50 pm | | Reply

    Harga minyak turun, harga barang naik, harga kitab pink pun bakal naik 😆

  28. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 12, 2015 at 3:07 pm | | Reply

    wahwahhh…. takmo buat contest menang kitab pink ke? 😀

    1. titan
      titan January 21, 2015 at 10:55 am | | Reply

      Tak mo buat.

      Malas.

      Haha.

  29. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 12, 2015 at 4:56 pm | | Reply

    dah beli kitab tu, nak hadam topik demi topik 🙂

  30. Yop An
    Yop An January 13, 2015 at 2:33 am | | Reply

    harga minyak turun , harga kitab pink makain naik ? 🙄

    1. titan
      titan January 13, 2015 at 9:54 am | | Reply

      Dari awal lagi..

      harga akan terus naik dan takkan turun.

      Melainkan pada waktu-waktu tertentu sahaja.

  31. SentiasaPanas
    SentiasaPanas January 13, 2015 at 10:22 am | | Reply

    Kitab pink tu semakin antik, jadi harga semakin mahal..:(

  32. rika
    rika January 13, 2015 at 10:48 am | | Reply

    dah beli kitab pink masa firesale .Terbaiklah sifu2 semua

  33. AUC
    AUC January 13, 2015 at 3:13 pm | | Reply

    x jadi baca

    terliur ke buah jambu tu :mrgreen:

  34. Abdullah Idris
    Abdullah Idris January 14, 2015 at 3:02 am | | Reply

    Tahniah bro dengan rezeki yang diterima. Sebenarnya, antara satu sebab yang menjadi punca kegagalan, walaupun dah ada macam-macam teknik ialah sikap tak konsisten, tak fokus, cepat putus asa dan malas.

    Semua punca-punca ni datang dari sikap. First thing yang penting untuk ubah dulu ialah sikap dalam diri kita sendiri. Bila dah ubah, dengan teknik yang biasa-biasa tetapi konsisten, inshaa Allah pasti ada hasil.

    1. titan
      titan January 21, 2015 at 9:46 am | | Reply

      Teknik biasa aje.

      Yang penting, rajin buat promosi aje.

  35. sensasi2020
    sensasi2020 January 16, 2015 at 6:00 pm | | Reply

    Tahniah bro… semenjak dua menjak entri di blog ini asyik bagi belanja makan je…kat pengunjung, sekali belanja cekodok dan sekali belanja colek jambu cicoh kicap. Apapun ini salah satu strategi yang hebat.

    1. titan
      titan January 21, 2015 at 9:52 am | | Reply

      Yelah.

      Memang best apa bila belanja orang makan nih.

      Hehe

  36. Abdullah
    Abdullah January 17, 2015 at 12:01 am | | Reply

    wah itu satu je belum beberapa afiliasi yang lain mantop

  37. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit January 17, 2015 at 4:48 am | | Reply

    Taun titan memang berada dalam kelas tersendiri sejak 2008. Yang beli kitab pink mesti tak kan menyesal. 🙂

  38. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam February 5, 2015 at 10:22 am | | Reply

    Sikit2 lama jadi bukit seronok tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.