48 Responses

  1. reezluv
    reezluv January 19, 2015 at 1:16 pm | | Reply

    pasal memanah tu, aku tak penah pun masuk U..aku wakil SUKMA je tahun 2002 dulu..tu je.ahaah

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 1:21 pm | | Reply

      demm..

      wakil sukma lagi tu.

      gua selalu wakil rumah sukan aja dulu dalam acara lari dalam guni.

      1. Hanafi Abdullah
        Hanafi Abdullah January 19, 2015 at 11:03 pm | | Reply

        wakil sukma..pun alang-alang tu..peringkat kebangsaan..saya dalam bidang sukan peringkat sekolah wakil rumah biru pun tak lepas..

      2. zool
        zool January 20, 2015 at 1:14 pm | | Reply

        handal gak tu wakil acara sukan dalam guni..
        aku tak penah menang pun.

      3. Alongxp
        Alongxp January 22, 2015 at 12:11 am | | Reply

        Eh lebih kurang la kite, gua wakil rumah merah pertandingan bawak bola ping pong dalam sudu…

    2. Zehn Ali
      Zehn Ali January 22, 2015 at 5:24 pm | | Reply

      Aku dulu main memanah, harap je latihan banyak kali.. tapi tak hantar pergi compete pun.. sebab sekolah tak yakin..hhahah

    3. Abdfatah
      Abdfatah January 24, 2015 at 2:16 am | | Reply

      Wakil sukma gitu. Gua wakil sekolah dulu lumba lari tapi kalah. Hahaa

  2. Azzahairi
    Azzahairi January 19, 2015 at 1:36 pm | | Reply

    Patutlah bukan main lagi dia memanah kat klikjer ye sampai dah beratus-ratus kali dapat komisen…..haha…. ๐Ÿ™‚

  3. akubiomed
    akubiomed January 19, 2015 at 2:03 pm | | Reply

    Habis semua rahsia dibogelkan. ๐Ÿ™‚

  4. anuar
    anuar January 19, 2015 at 2:46 pm | | Reply

    Saua dapat rasakan produk ni bagus… sebab Reezluv menulis ebook ini berdasarkan testimoni kejayaan beliau sendiri…

  5. sensasi2020
    sensasi2020 January 19, 2015 at 3:25 pm | | Reply

    Pernah baca kat blog beliau, memang dia akan terbitkan satu ebook dan dikomerselkan.Inilah hasilnya. Moga ebook 8 rahsia buat duit di klikje berjaya dijual dengan masyuk.

  6. AUC
    AUC January 19, 2015 at 3:27 pm | | Reply

    oooo nak berjaya kena ambik gambar dgn bro hehehe
    ambik aura pink..

  7. Faizal Nizam
    Faizal Nizam January 19, 2015 at 5:12 pm | | Reply

    Terpaksalah aku dapatkan Rahsia Klikjer kalau gini.

    Oh sorry bro. Kitab Pink pun belum study lagi sebenarnya ni. ๐Ÿ˜ฏ

    1. reezluv
      reezluv January 20, 2015 at 1:38 am | | Reply

      gi baca abis dulu kitab pink tu.nak tambah power..gi beli RahsiaKlikjer plak..ehehe

  8. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 20, 2015 at 12:36 am | | Reply

    ahahhahaa sungguh menikam kalbu 8 point yang bernas itu..

  9. Pencari Makan
    Pencari Makan January 20, 2015 at 12:45 am | | Reply

    semua dilondehkan.. wah… terbaik!!!

  10. Yop An
    Yop An January 20, 2015 at 1:25 am | | Reply

    Ini ebook ke 2 Reezluv. Ebook pertamanya pasal design logo. Dia jual kat WC dulu. ๐Ÿ™„

    1. reezluv
      reezluv January 20, 2015 at 1:37 am | | Reply

      kisah lama tu..barang yg lepas jangan dikenang ๐Ÿ˜›

  11. Datin Tyka
    Datin Tyka January 20, 2015 at 2:47 am | | Reply

    Alaaaaa. Dah kahwin ke. Xnak la support. Keh3

    1. reezluv
      reezluv January 22, 2015 at 2:40 am | | Reply

      hampeh ko.ahaha :mrgreen:

  12. ismail
    ismail January 20, 2015 at 2:47 am | | Reply

    kemah keming…patut la hebat betul bidikan mamat ni.. awesome aje income klikjer..

  13. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 20, 2015 at 5:06 am | | Reply

    8 rahsia yang best, tapi dah kahwin lagi bertambah bestnya ๐Ÿ™‚

  14. Ummi Hanie
    Ummi Hanie January 20, 2015 at 7:10 am | | Reply

    oklah nak try

    amboi dia sorang la yg kacak yea

  15. Anirah Azuri
    Anirah Azuri January 20, 2015 at 7:16 am | | Reply

    Tajuk lain, isi lain, penutup pun lain..

    Hahaha.. part ni memang ikhlas sangat..

  16. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 20, 2015 at 10:54 am | | Reply

    sebenarnya kan..mak jemah rasa kekaguman pada mereka yg gigih buat ebook..bukan senangla kalau pada amatur macam i ni..

  17. zie fauzi
    zie fauzi January 20, 2015 at 12:45 pm | | Reply

    sebab ke tujuh tu boleh tahan sebabnya.. hahaha…

  18. zool
    zool January 20, 2015 at 1:15 pm | | Reply

    memang otai mamat ni kat klikje..
    asik nama dia je yang kat atas tu..

  19. blogger lelaki
    blogger lelaki January 20, 2015 at 1:28 pm | | Reply

    point no.7 tu paling win bro..hahaha

  20. Cheq Eem
    Cheq Eem January 20, 2015 at 3:17 pm | | Reply

    fuhh…. macam tak cukup jer 8 point nih…

  21. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD January 21, 2015 at 5:48 am | | Reply

    8 sebab untuk penulis ebooknya.
    Connection yang kuat jugak tue dengan penulis kitab pink.
    Hehe

  22. lekatlekit
    lekatlekit January 21, 2015 at 1:49 pm | | Reply

    Rahsia Klik jer… macam misteri sangat kan? Bila la nak rajin study rahsia2 dari abg titan ni tak tau hahahaha

  23. Blogger Bumi LAsinrang
    Blogger Bumi LAsinrang January 21, 2015 at 2:37 pm | | Reply

    beramabah lagi kitab yang harus dipelajari semakin menarik untuk semua penggemar afiliasi

  24. Abdullah
    Abdullah January 21, 2015 at 10:02 pm | | Reply

    beli jangan tidak beli siapa tahu bisa menjana duit seperti encik titan

  25. Alongxp
    Alongxp January 22, 2015 at 12:11 am | | Reply

    Die lebih besar dr ko ke ko lebih kecik dari dia? hmmm…

    1. titan
      titan January 27, 2015 at 10:30 pm | | Reply

      aku lagi hensem dari dia.

      itu memang pasti punya. :mrgreen:

  26. TiranaAduka
    TiranaAduka January 22, 2015 at 12:25 am | | Reply

    usaha tangga kejayaan…

  27. Nadri Mohd
    Nadri Mohd January 22, 2015 at 5:22 pm | | Reply

    berdesup2 lah sales e-book Klikjer lepas nie..

  28. Wak Din Tiger
    Wak Din Tiger January 23, 2015 at 7:55 pm | | Reply

    satu ilmu yang manfaat dan berguna untuk saya. Terima kasih

  29. Sani Yunus
    Sani Yunus January 24, 2015 at 11:51 pm | | Reply

    Gambar abam kawasan ni lagi comel dari dalam alam ciber..:-)

    1. titan
      titan January 27, 2015 at 10:29 pm | | Reply

      Haa..

      baru ko tau ker. Abam ni memang comel habis.

      Haha.. ๐Ÿ˜ˆ

  30. myliferia
    myliferia January 25, 2015 at 8:32 am | | Reply

    hahaha….best giler punyer promosi,

    kesimpulannyer, kene belajar memanah, berenang dan berkuda, baru boleh complete power blogging

    errr, nama kitab incik titan nama pink? pink tu bukan hak milik abangensem ka (hahaha….mesti AE terharu nih)

    tapi entry ni memamng best, cendol pulut termasuk list tak nih? ๐Ÿ˜›

    1. titan
      titan January 27, 2015 at 10:27 pm | | Reply

      haha..

      takde kaitan dengan abang ensem. itu hang jangan risau. ๐Ÿ˜†

  31. zik
    zik January 25, 2015 at 4:55 pm | | Reply

    jangan lokek nak keluar duit .. mana tahu boleh beat rezzluz.. hehe

    1. titan
      titan January 27, 2015 at 10:28 pm | | Reply

      Malas nak lawan dia.

      Aku tak tumpu sangat klikjer.

      At least minimum 1-2 sales gak dari benda ni sebulan.

  32. suhiminain
    suhiminain January 30, 2015 at 7:46 am | | Reply

    Kalau macam tu boleh la dikatakan rahsia KLIKJER ni “the missing chapter of kitab PINK”. hehe… ๐Ÿ™‚

  33. Azam Mohamad
    Azam Mohamad March 12, 2015 at 1:38 pm | | Reply

    meme pawa abam nih

  34. Keladi
    Keladi October 5, 2015 at 1:46 pm | | Reply

    Wah..best nyer…..masih perlu ilmu yg lebih utk jd mcm bro…

  35. ieta mat saad
    ieta mat saad January 16, 2016 at 2:56 pm | | Reply

    Haish. Hehehe… Dah agak dah Encik Titan ni kalu buat entri mesti banyak ilmu dan affiliate. Terbaikkklah Sifu. In syaa Allah akak akan merajinkan diri belajar di blog sifu ni kembali ya. Hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.