33 Responses

  1. ProfHariz
    ProfHariz June 27, 2015 at 6:29 pm | | Reply

    Kipidappppppp ! InshaAllah pasti puas hati dan bermanfaat.

  2. norul
    norul June 27, 2015 at 7:59 pm | | Reply

    penah beli buku abg ensem.

    menarik. mungkin beli juga ebook ni nanti.

  3. ahmadyani
    ahmadyani June 27, 2015 at 8:57 pm | | Reply

    Pink tu merah jambu lah. Sama makna. Kena baca buku dan blog beliau, barulah ada keinginan yang kuat untuk terlibat dalam bidang hartanah ni. Setakat minat je tak boleh jalan…

  4. myrujukan
    myrujukan June 27, 2015 at 9:30 pm | | Reply

    terbaik panduan ni, sap[a yg nak belajar tentang hartanah better dapatkan himpunan tips nih

  5. Cari Jodoh
    Cari Jodoh June 27, 2015 at 9:47 pm | | Reply

    Kena amik ilmu nih ni…nak beli hartanah pun kena ada tekniknya jugak…kalau tak rugi…

  6. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 27, 2015 at 9:55 pm | | Reply

    abang ensem in person pun best, inikan pula buku dia

  7. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit June 28, 2015 at 1:16 am | | Reply

    Ada iras-iras titan. 🙂

  8. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz June 28, 2015 at 3:45 am | | Reply

    Kipidap!

    Sangat berbaloi beli ebook tips hartanah ni sebab murah je.. Ilmu tu yang mahal

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 28, 2015 at 5:38 am | | Reply

    Memang best tips yang dikongsikan oleh AE ni.Sangat boleh digunapakai

  10. dayah
    dayah June 28, 2015 at 8:52 am | | Reply

    dayah pnh sekali pi seminar hartanah ae nih… mmg ilmu yang dikongsikan sangat baik dan boleh buat kita membuka mata dalam pelaburan hartanah nih..

  11. anuar
    anuar June 28, 2015 at 12:34 pm | | Reply

    Hohoho…. dah mula promosi… belum ada mood nak start enjin lagi…

  12. fahmi
    fahmi June 28, 2015 at 1:26 pm | | Reply

    nak beli rumah tak de duit lagi…

  13. sabree hussin
    sabree hussin June 29, 2015 at 12:17 am | | Reply

    Untuk beli hartanah yang tinggi nilainya dan memerlukan modal yang besar, memang perlukan ilmu dan info yang tepat. Kalau tak, risiko kena tipu atau rasa tertipu di kemudian hari

  14. Khairil Mazri
    Khairil Mazri June 29, 2015 at 12:49 am | | Reply

    wah ayatnya sangat menusuk jiwa yeop T_T

    #kipidap

  15. reezluv
    reezluv June 29, 2015 at 5:41 am | | Reply

    bila la agaknya boleh hensem macam beliau ni..aiyak

  16. Ihsan
    Ihsan June 29, 2015 at 9:47 am | | Reply

    Wah, best ni tips-tips nya abang ensem

  17. musadun
    musadun June 29, 2015 at 5:17 pm | | Reply

    haha.. hensem = Pink . Abang Ensem punya branding awareness memang mantap..

  18. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin June 30, 2015 at 8:48 am | | Reply

    Beli tanah dan rumah ni mudah, tapi nak membayarnya yang susah kalau tak kena dengan bajet. Kalau dapat dengar ceramah dari yang berpengalaman macam Abang Ensem ni pasti best!

  19. rahimah
    rahimah June 30, 2015 at 4:16 pm | | Reply

    Buku pasal hartanah dah beli banyak.Tunggu masa sesuai nak jalankan plan.Ebook ni pun nak beli nanti.

  20. Hafizul
    Hafizul July 2, 2015 at 3:24 am | | Reply

    Ohh buku baru ni ekk.. sekarang ni dalam perancangan nak dalami ilmu hartanah..insyaAllah..semoga dipermudahkan..

  21. zool
    zool July 2, 2015 at 2:41 pm | | Reply

    memang handal abang hensem ni dalam bidang hartanah

  22. web guru
    web guru July 2, 2015 at 9:38 pm | | Reply

    memang hebat tips hartanah beliau sempat juga bertemu muka sekali orangnya ramah

  23. JMR
    JMR July 3, 2015 at 8:25 am | | Reply

    tips terbaik dr abg hensem..insyaAllah menjadi..

  24. myliferia
    myliferia July 4, 2015 at 6:55 am | | Reply

    Pernah belanja AE cendol durian tak? Sweet apa kaler pink tu?hehehe

  25. Ikhwan
    Ikhwan July 4, 2015 at 9:35 am | | Reply

    aku dah beli satu, jadi tak payahlah beli lagi hehehe.

  26. Sani Yunus
    Sani Yunus July 4, 2015 at 10:24 am | | Reply

    Memang ensem sangat kalau dapat tips dari abang ensem ni..!

  27. Travelog Siti
    Travelog Siti July 6, 2015 at 1:04 am | | Reply

    Baru tau Abang Ensem dah tulis buku sekarang. Tapi betul ke dia hensem? 😛

  28. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 9, 2015 at 2:31 am | | Reply

    AE ni sangat tidak lokek orangya…kalau tanya je mesti dijawab..sebab dia suka layan awek kot, cuba kalau suami yang tanya mesti labat dijawabnya kan..haha

  29. ena
    ena July 12, 2015 at 12:11 am | | Reply

    cabaran nk beli rumah skang ni..o memang kene beli dengan ILMU.tq!

  30. kak yatiadam
    kak yatiadam July 25, 2015 at 11:42 am | | Reply

    otai2 semua ada ebook masing-masing.. memang terbaik…

  31. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam August 5, 2015 at 2:48 am | | Reply

    Memang powe bro ni, dah banyak kali gak jumpa dan pegi seminar dia memang superb teknik2 yang digunapakai…

  32. aimi
    aimi August 8, 2015 at 4:12 pm | | Reply

    alhamdulillah..memang terbaiklah..lagi2 tengah dalam proses nak beli rumah

  33. labulabi
    labulabi August 9, 2015 at 3:13 am | | Reply

    nak beli rumah perlu ada ilmu gak.. kalo x da ilmu yang betul tentang hartanah merugikan nanti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.