16 Responses

  1. Hafiz Hafizol
    Hafiz Hafizol October 12, 2015 at 10:37 am | | Reply

    yang baki tu, belanja saya la Cikgu hahaha .. Dominos ke

  2. ajumohit
    ajumohit October 12, 2015 at 12:08 pm | | Reply

    sweetnya cikgu, moga sentiasa murah rezeki, tips untuk hari ini 😉

  3. topijerami
    topijerami October 12, 2015 at 3:23 pm | | Reply

    untung student, cikgu maen blog
    anak murid merasa nasi lemak
    ehe

  4. musadun
    musadun October 12, 2015 at 4:47 pm | | Reply

    belanja orang makin murah rezeki. tapi kalau belanja cikgu-cikgu praktikal comel tu lagi bertambah rezeki kot.hehe

  5. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad October 12, 2015 at 10:20 pm | | Reply

    banyak Allah akan ganti balik nanti

  6. asraff
    asraff October 13, 2015 at 12:39 am | | Reply

    cikgu berhati mulia ni….tiap-tiap hari pun student suka kalau cikgu belanja tiap-tiap hari…haha…

  7. Afzai Afandi
    Afzai Afandi October 13, 2015 at 12:51 am | | Reply

    Next payment nanti belanja kami pulak bro

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 13, 2015 at 12:54 am | | Reply

    Siap ada baki lagi tu cikgu….

  9. haffizuliskandar
    haffizuliskandar October 13, 2015 at 1:11 am | | Reply

    wah. bagus tu. Belanja orang. Nanti rezeki semakin bertambah. InsyaAllah.

  10. reezluv
    reezluv October 13, 2015 at 2:41 am | | Reply

    bila la nak p banting makan cendol nih

  11. aRz MoHa
    aRz MoHa October 13, 2015 at 12:48 pm | | Reply

    tahniah semoga dimurahkan rezeki bila agaknya nak berkecimpung dalam affiliate ini

  12. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek October 13, 2015 at 3:55 pm | | Reply

    Cikgu titan, budak kelas cikgu tak minat cendol ke?

    Kalau cendol pun macam sedap jugak. Hehe.

  13. ahmadyani
    ahmadyani October 13, 2015 at 6:57 pm | | Reply

    Yang berbaki tu akan berganda sebab barakah sedekah makan nasi lemak…

  14. Sani
    Sani October 15, 2015 at 5:16 am | | Reply

    Sedap nasi lemak tu ..Bila nak belanja..?

  15. Helmi Onexox
    Helmi Onexox October 18, 2015 at 2:09 am | | Reply

    Terbaik cikgu titan, budak2 sekolah ni dah besar nanti boleh jadi pengikut yang setia…

    Bolehlah guide dia orang buat side income, tak payah susahkan mak bapak. 🙂

  16. Hafizul
    Hafizul October 21, 2015 at 1:17 am | | Reply

    Banyak dah tu.. bila lah saya boleh rasa banyak-banyak macam ni..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.