40 Responses

  1. onlajer
    onlajer December 24, 2015 at 2:17 pm | | Reply

    hang dah pindah johor ke

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:43 pm | | Reply

      dah pindah lama dah.

      tahun lepas lagi.

      cuma tak dok sana aje. bulan ni baru official duduk betul.

  2. Muaz Faris
    Muaz Faris December 24, 2015 at 3:31 pm | | Reply

    Lama tak baca blog ni.. hihi.

    Datang kembali, nak tgk update komisen. haha

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:52 pm | | Reply

      haha..

      mesti puas hati hang kan?

  3. si bongkok
    si bongkok December 24, 2015 at 3:39 pm | | Reply

    Tahniah beb! sembelih 2 ekor kambing tue…terbaik laa!

    Kat banting plak…nanti2 ada laa tue kat johor… 😀

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:53 pm | | Reply

      takde kat johor.

      itu pasti.

  4. zool
    zool December 24, 2015 at 3:56 pm | | Reply

    terbaek la tu…
    aku dah buat lepas raya ari tu

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:57 pm | | Reply

      Syukur dah buat.

      Leh kumpul untuk aqiqah anak yang bakal datang.

  5. anuar
    anuar December 24, 2015 at 4:20 pm | | Reply

    Tahniah… nak buat majlis Aqiqah yer.. tak dapat nak join sebab isteri tengah tunggu hari nak bersalin anak ke 4… jadi, tak dpt nak jalan jauh2 buat masa ni..

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:58 pm | | Reply

      semoga isteri selamat bersalin eh.

  6. Jie Susanos
    Jie Susanos December 24, 2015 at 5:20 pm | | Reply

    tahniah..kurang tapi ttg masuk tiap bulan..

    smoga aqiqah berjln lncar..

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:59 pm | | Reply

      Ya.

      Harap terus masuk sebelum diorang tutup.

  7. musadun
    musadun December 24, 2015 at 9:43 pm | | Reply

    lepas dah untuk belanja family roti canai tu.hehe

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 6:01 pm | | Reply

      memang lepas la.

      leh sambung untuk 4-5 hari lagi tu.

  8. Uncle Zuan
    Uncle Zuan December 25, 2015 at 3:27 am | | Reply

    moga murah rezeki bro.

    sori tak dapat nak datang rasanya hehe

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:42 pm | | Reply

      tak apa.

      aku tahu memang jauh.

      so, tak perlu datang.

  9. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin December 25, 2015 at 11:36 am | | Reply

    Alhamdulillah, moga kenduri berjalan lancar. Amin.

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:41 pm | | Reply

      Alhamdulillah.

      BErjalan dengan penuh warna pelangi.

  10. TopSeoFriendly
    TopSeoFriendly December 25, 2015 at 3:31 pm | | Reply

    Tahniah bro….. gua dah lama tak iklankan ashadee di blog. Jenuh dah buat, tak ada umpan yang hensem.

  11. Ikhwan
    Ikhwan December 25, 2015 at 6:27 pm | | Reply

    mesti ada hidangan cendol 🙂

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:36 pm | | Reply

      Tak ada.

      Memang tak ada.

      Sebab takut aku tak dapat.

  12. zik
    zik December 26, 2015 at 10:46 am | | Reply

    Insyallah, semoga bertambah rezeki sifu.. alhamdulillah

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:32 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan bertambah setiap hari. Aminnn.

  13. Suhimi Nain
    Suhimi Nain December 27, 2015 at 5:32 am | | Reply

    Semoga dipermudahkan urusan cikgu. 🙂

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 5:26 pm | | Reply

      Ya.

      MOga-moga segala urusan dipermudahkan.

  14. Idea Berita
    Idea Berita December 27, 2015 at 1:01 pm | | Reply

    Tahniah tiap-tiap mesti ada masyuk

  15. hasif
    hasif December 27, 2015 at 8:07 pm | | Reply

    sikit pun boleh la topup minyak..huhu..kambing woo..

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 4:29 pm | | Reply

      Ya.

      Lepas la nak topup minyak motor untuk sebulan tu.

  16. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad December 28, 2015 at 2:39 am | | Reply

    bestnya tiap2 kali mesti masyuk

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 4:28 pm | | Reply

      Bolehlah.

      Harap dapat lebih banyak sebelum ashadee ni tutup.

  17. abdfatah
    abdfatah December 28, 2015 at 5:05 am | | Reply

    bila last akan dapat dari ashadee…? katanya akan tutup..?

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 4:26 pm | | Reply

      last bulan Januari kot.

      gi la tengok website dia.

  18. huda
    huda December 28, 2015 at 7:17 am | | Reply

    tahniah ya, sikit pun rezki, sape nak bagi…

    1. titan
      titan December 28, 2015 at 4:24 pm | | Reply

      Ya.

      Syukurlah.

      Ada hasilnya walaupun sedikit.

  19. Calrase
    Calrase December 28, 2015 at 5:19 pm | | Reply

    Wah tahniah cikgu. banyak tu. Dah boleh belanja saya haha

  20. Ikhwan
    Ikhwan January 3, 2016 at 6:48 am | | Reply

    tak lama lagi ashadee tutup, mudah mudahan ada platform lain untuk ganti ashadee

  21. Noriza Rahman
    Noriza Rahman January 4, 2016 at 3:01 am | | Reply

    Alhamdulillah, lepas la tanggungjawab ayah buat kenduri akikah kat anak…

  22. cik tom
    cik tom January 5, 2016 at 2:24 pm | | Reply

    tahniah dah pindah kat johor..dekat dgn anak dan bini…

  23. Amir
    Amir January 6, 2016 at 8:06 pm | | Reply

    ashadee nak shutdown kan. ada terbaca dari blog HH sblm ni

  24. Helmi Onexox
    Helmi Onexox January 20, 2016 at 5:51 am | | Reply

    Ashadee sudah berkubur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.