42 Responses

  1. Ome
    Ome January 10, 2015 at 8:43 pm | | Reply

    Yep, dulu masa mula-mula jinak IM, forum ini dan WC. Ingat sekali pernah buat service directory submissions. But only for a while. Terima kasih kerana mengingatkan kembali. Nak pi rajin lawat balik la. Blackhatworld tu ok ke? Ada membership tapi tak jalan-jalan lagi.

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com January 10, 2015 at 9:47 pm | | Reply

      nak jadi membership Blackhatworld tu brapa hrga bayar yer?? – kedaionlinemy.com

    2. titan
      titan January 10, 2015 at 10:53 pm | | Reply

      ok la gak.

      belajar je apa yang patut.

  2. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi January 10, 2015 at 8:54 pm | | Reply

    oldtimer bermula dengan forum, masih ada pengikut walau ke mana mereka pergi ke platform lain.

    1. titan
      titan January 10, 2015 at 10:53 pm | | Reply

      ohh..

      camgitu rupanya.

      baru gua tahu nih. 😆

  3. Anuar
    Anuar January 10, 2015 at 11:42 pm | | Reply

    Patutlah ramai pengikut.. Rupanya rajin join Forum masa muda-muda dulu…. 😉

  4. Hanafi Abdullah
    Hanafi Abdullah January 11, 2015 at 12:18 am | | Reply

    tak sempat main forum..ceburi online main FB dan blog sahaja sejak 2009

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy January 11, 2015 at 9:43 pm | | Reply

      join lah forum,, sbb lagi byk ilmu dapat – kedaionlinemy.com

  5. emalinmohd
    emalinmohd January 11, 2015 at 12:57 am | | Reply

    Dulu-dulu takda Fb memang forum le tempat mencari pertanyaan. Kalau golongan ibu ni forumnya lain pulak.
    Tapi scenario lebih kurang sama. Yang old timer forum dulu memang dah jadi tulang rujuk sekarang dalam bidang masing-masing kat forum tu.

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 6:46 pm | | Reply

      Memang la.

      Geng-geng ibu.

      Lain tempat bergosipnya. Hehe..

  6. reezluv
    reezluv January 11, 2015 at 1:48 am | | Reply

    ttibe nmpak id gua reezluv pegawai tadbir.ok itu lawak..ahahaaa…

    aku ada gak sesekali je guk DP ni aritu..kalau dulu fuh.beratus dollar seminggu bleh masyuk kt situ.ahaha..skang je mcm malas nak aktif..thread aku selalu masuk je kkdg aku jenguk..apa pun forum ni gak lejen juga..Warrior satu lagi tu pun ramai lepak..tp aku xberapa gemar sgt lepak sana..merah sangat..

    1. titan
      titan January 11, 2015 at 2:03 am | | Reply

      warrior tu markas budak-budak skema je.

      blackhatworld dengan dp forum sesuai untuk budak-budak bengong cam gua je.

      haha..

  7. ismail
    ismail January 11, 2015 at 3:19 am | | Reply

    oh.. aku pun dah hampir terlupa kewujudan forum digitalpoint..lama gilak kot..

  8. Yop An
    Yop An January 11, 2015 at 5:24 am | | Reply

    Ya , forum sudah semakin dilupakan sejak gahnya Fb dan Twitter.

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 7:38 pm | | Reply

      Sama kes macam friendster dan myspace.

      Facebook muncul aje.

      Habis semua. Haha..

      Hanya blog aje yang masih stay..

  9. hafizmd
    hafizmd January 11, 2015 at 6:13 am | | Reply

    Tempat pertama yg sifu rohaizad ajar utk buat duit usd. sempat jugaklah merasa tp dah lama tinggal sebab gua malas…huhuhu

  10. puteraduyong
    puteraduyong January 11, 2015 at 8:52 am | | Reply

    hehe… tak tau kenapa… tak pernah graduate sampai sekarang.. asyik repeat paper je.. 😉

    titaniumhijau <== memang best nama ni 😉

  11. Faizalpj
    Faizalpj January 11, 2015 at 10:00 am | | Reply

    nostalgia betul.macam biasa lihat forum tu

  12. blogger lelaki
    blogger lelaki January 11, 2015 at 12:58 pm | | Reply

    zaman forum dah berlalu kot sekarang nie..dah kurang orang lepak dekat forum

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 7:27 pm | | Reply

      Masih ada kelebihan main forum ni.

      Tak ramai orang perasan.

      Hoho..

  13. sabree hussin
    sabree hussin January 11, 2015 at 1:33 pm | | Reply

    Mungkin sekarang ni orang Malas nak login kat banyak-banyak page dalam satu masa, tu yang forum pun dah agak jarang di kunjungi

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 7:16 pm | | Reply

      Mungkin sebab itu jugak agaknya kot.

      Haha.

  14. Aqif
    Aqif January 11, 2015 at 2:05 pm | | Reply

    ID Titaniumhijau tu sumpah legend.

  15. akubiomed
    akubiomed January 11, 2015 at 3:11 pm | | Reply

    Baru sahaja katam mengaji panduan IM salah seorang marketeer tempatann. Menurut beliau pasaran Malaysia sahaja tidak habis makan.

  16. Zul
    Zul January 11, 2015 at 5:10 pm | | Reply

    Income usd pertama aku dari sini.

  17. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI January 12, 2015 at 2:07 am | | Reply

    Em bestnya dapat jumpa otai2 kat forum sebegini..

  18. Cer Cite
    Cer Cite January 12, 2015 at 2:12 am | | Reply

    Ye di forum ramai sifu2…InsyaAllah pasti kembali ke sifu2 ni utk mendalami ilmu IM ni..termasuk otai Titan the lejen ni..

  19. Cer Cite
    Cer Cite January 12, 2015 at 2:14 am | | Reply

    Ye di forum ramai sifu2…InsyaAllah pasti kembali ke sifu2 ni utk mendalami ilmu IM ni..termasuk otai Titan the lejen ni….

  20. Hafizul
    Hafizul January 12, 2015 at 3:51 am | | Reply

    Sekarang berbeda ehh..apa yang berbeda tu?blogger sekarang banyak wak ilmu songsang ke? 😈

  21. zariffzahari
    zariffzahari January 12, 2015 at 4:36 am | | Reply

    forum wangcyber punca aku menceburi alam IM.

  22. BM
    BM January 12, 2015 at 7:23 am | | Reply

    Masih baru dalam dunia blogging ni…dan tak pernah tau pasal digitalpoint ni.
    Sekarang baru tahu…huhu

  23. Abdullah Idris
    Abdullah Idris January 12, 2015 at 12:45 pm | | Reply

    Memang berbeza dengan sekarang.Secara jujurnya saya pun dah jarang log in ke laman forum.Masa mula-mula dulu,forumlah tempat saya lepak.

  24. Mohd Norzali
    Mohd Norzali January 12, 2015 at 1:55 pm | | Reply

    Banyak lagi ilmu yang kena belajar mengenai blogging dengan IM ini.

  25. reezluv
    reezluv January 12, 2015 at 3:44 pm | | Reply

    ID tu memang lejen..ahaha..tambah plak si Naruto tu..peh

  26. abdfatah
    abdfatah January 12, 2015 at 4:15 pm | | Reply

    teringat dekat forum2 dedulu time join contest seo dunia… apa nama contest dah lupa… pastu habis contest tinggal terus. saje2 nak kutip backlink aje. habiss langgar berterabur nak tulis enggerisnya… hahaha

  27. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD January 13, 2015 at 4:30 am | | Reply

    Ohh sungguh baru tau pasal forum digitalpoint tue.
    Sebab masa tue masih hingusan.
    Hihi..

    Sesungguhnya memang lejen la.

  28. Zehn Ali
    Zehn Ali January 13, 2015 at 9:26 am | | Reply

    baru je join forum WC.. tapi dah krik..krik…
    malu la nak post lebih2, malu nnt orang kata semangat terlebih..hahah..

    buat masa ni aktif kat forum benua sebelah..
    tapi ramai sangat scammer..

    1. titan
      titan January 19, 2015 at 7:12 pm | | Reply

      Tak apa.

      Yang penting, sentiasa aktif.

      Banyak boleh belajar dari forum tu.

  29. zool
    zool January 13, 2015 at 4:26 pm | | Reply

    dulu penah gak singgah situ.. dah sekarang makin malas

  30. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam January 14, 2015 at 1:32 am | | Reply

    Forum ni ada rahsianya, yang pandai ambil peluang dah berjaya. Sekarang medium nya dah lebih skit tp masih sama asalkan pandai dan rajin usaha boleh berjaya…

  31. Sani Yunus
    Sani Yunus January 18, 2015 at 3:46 pm | | Reply

    Pernah jugak jenguk digital point tu tapi tak joint pun. Hanya singgah dan buat rujukan/ review produk di Warrior Forum untuk antarabangsa dan WangCyber untuk tempatana.. Anyway terima kasih atas perkongsian ilmu di IM Lejen…. Walaupun dah lewat..yang tinggal hanya yang tegar aje… Terima kasih sifuuu (Y)

  32. Sylarius Yusof
    Sylarius Yusof February 6, 2015 at 8:38 am | | Reply

    Rugi saya tak join forum-forum hebat macam ni. Sejak era Facebook ni, dah makin jarang pulak saya join forum. Tak macam zaman-zaman Myspace dan Friendster dulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.