47 Responses

  1. Si Galah Panjang
    Si Galah Panjang August 31, 2015 at 6:29 am | | Reply

    Jubah ni ada dalam wishlist saya , tapi fulus tak mengizinkan lagi. InsyaAllah ada rezeki nak beli jubah elrah xclusive.

  2. Azzahairi
    Azzahairi August 31, 2015 at 7:30 am | | Reply

    Nampak stylo je jubah ni. Nsem gitu..leh beli ni wat raya haji…haha..

  3. hafiz
    hafiz August 31, 2015 at 8:36 am | | Reply

    Smart juga jubah ni, warnanya uptodate..

  4. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek August 31, 2015 at 10:01 am | | Reply

    wow, lawa jubah ni.

    Teringin nak tengok encik tintan yang KACAK menggayakan jubah ni.
    hehehe

  5. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin August 31, 2015 at 11:38 am | | Reply

    Kalau orang yang badan tembam, agak-agaknya comel tak pakai jubah ni? ehehe 🙂

  6. nila anggraini
    nila anggraini August 31, 2015 at 1:51 pm | | Reply

    Macam comel je jubah ni, rasa-rasa nak belikan untuk asben laa…hihi, nak nampak sedondon la katakan,,haha

  7. sabree hussin
    sabree hussin August 31, 2015 at 2:01 pm | | Reply

    Aku pun tak pernah ada jubah lagi

  8. akubiomed
    akubiomed August 31, 2015 at 3:34 pm | | Reply

    Serius cantik jubah Elrah ini. 🙂

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman August 31, 2015 at 11:28 pm | | Reply

    Memang sangat laku keras time raya hari tu, kami pun tergolong sebagi pembeli jubah ni juga…

  10. reezluv
    reezluv September 1, 2015 at 12:43 am | | Reply

    orang macam aku tak bape sesuai la pakai jubah ni..bentuk badan tak slim.ahahaa

  11. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad September 1, 2015 at 2:07 am | | Reply

    cantik pakai, lagi2 kalau yg sado

  12. hafiz hafizol
    hafiz hafizol September 1, 2015 at 2:14 am | | Reply

    ok kumpul duit nak beli jubah ni 1 .. =P

  13. cikgu Bella
    cikgu Bella September 1, 2015 at 4:43 am | | Reply

    Um, Cool nye jubah tu, boleh juga untuk suami haaaa

  14. Bahrain
    Bahrain September 1, 2015 at 7:30 am | | Reply

    Masa raya tu memang nak beli jubah ni. hahha. tapi tengok macam terhad je tak jadi beli.

  15. onlajer
    onlajer September 1, 2015 at 10:29 am | | Reply

    lawa betul jubah dia, ras teringan nak juga lah jubah seperti ini.

  16. Dinar Emas
    Dinar Emas September 1, 2015 at 10:48 am | | Reply

    jubah untuk lelaki ini memang nampak cantik kalau yang simple..kalau dah beropol-ropol tu dah nampak lain la pulak kan..

  17. bukharimalek
    bukharimalek September 1, 2015 at 1:48 pm | | Reply

    cantik design dia.. siapa cakap jubah lelaki x boleh update version? hahahah

  18. Uncle Zuan
    Uncle Zuan September 1, 2015 at 2:26 pm | | Reply

    kebelakangan ni aku tertarik dengan jubah. memang rasa macho beb kalau pakai.

    btw, aku pakai saiz S. just to let you know la..hehehehe

  19. ahmadyani
    ahmadyani September 1, 2015 at 2:40 pm | | Reply

    Terus terang, saya sukakan jubah tradisional lagi. Tapi kita hormati perbezaan minat. Minat untuk berjubah itu patut dihargai…

  20. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad September 1, 2015 at 5:19 pm | | Reply

    Selalu kalau lelaki yang pakai jubah mesti kain nak kena angkat/selak tinggi-tinggi..
    Katanya panas.
    Hihihi..

  21. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit September 2, 2015 at 6:50 am | | Reply

    Jubah ni memang cantik, sesuai sangat dengan harganya. 🙂

  22. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam September 3, 2015 at 3:12 am | | Reply

    Sedap pakai ni tapi badan nak kena fit tapi den gemuk plak.

  23. seri nian
    seri nian September 3, 2015 at 6:02 am | | Reply

    baju ni sesuai dgn org tubuh fit, kesian suami sy x sesuai sgt nak pakai ni…huhu

  24. Hafizul
    Hafizul September 3, 2015 at 8:32 am | | Reply

    Memang cantik jubah ni..berkenan sangat nak beli..harapnya isteri belanja satu lai la…hehe

  25. Abang Hasan
    Abang Hasan September 3, 2015 at 4:18 pm | | Reply

    Wah, best tu jubah boleh juga order….

  26. Alin Marlini
    Alin Marlini September 4, 2015 at 4:38 am | | Reply

    perghhh mantap…cantik jubah2 Elra ni

  27. rahimah
    rahimah September 4, 2015 at 1:00 pm | | Reply

    Smart jubah ni…nampak macam Malaysian dan bukan style arab..tapi colour lelaki biarlah colour yang nampak masculine bila di pakai..

  28. mrhanafi
    mrhanafi September 6, 2015 at 11:43 pm | | Reply

    Memang ada niat nak pakai baju jubah untuk raya yang datang.

  29. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin September 7, 2015 at 4:02 am | | Reply

    jubah pun dah maju sekarang ada slim fit. kalau dulu seluar je bleh jumpa slim fit ni. apa pun cantik jubah:)

  30. Ummi Hanie
    Ummi Hanie September 7, 2015 at 8:15 am | | Reply

    lepas cikgu titan promosi, lagi laku keraslah jubah Elrah ni

  31. Kaki Sepak
    Kaki Sepak September 8, 2015 at 1:23 am | | Reply

    Cantik2 kan jubah lelaki sekarang
    dulu jubah putih dan hitam saja

  32. nikkhazami
    nikkhazami September 8, 2015 at 8:44 am | | Reply

    femes jugak jenama ni..

  33. zik
    zik September 8, 2015 at 12:53 pm | | Reply

    nampak fit jubah nih.. perut aku dah mula boroi..hehe

  34. Azlan
    Azlan September 9, 2015 at 5:13 am | | Reply

    Hensem kalo aku pakai..ada mcm Hafiz Hamidun tak nnt? hehe..Tq ..masuk list dulu..tunggu hujung bulan..

  35. Mawar Melati
    Mawar Melati September 9, 2015 at 7:02 am | | Reply

    Stylo!sebenarnya lelaki yang berjubah nampak lagi kacak dari yang berkemaja dan berbaju melayu. Nampak macam penyanyi kun anta tu je. Wish list for my beloved brother…

  36. Nurul
    Nurul September 9, 2015 at 9:08 am | | Reply

    ok..terus tak jadi beli sebab saiz stop kat XL aje. Hilang potential customer. Hehehe

  37. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin September 10, 2015 at 7:46 am | | Reply

    Cutting jubah ini memang nampak kemas dan fit. Nampak elok terletak bagi lelaki

  38. kempiskanperutbuncit
    kempiskanperutbuncit September 10, 2015 at 12:23 pm | | Reply

    jubah nie memang smart. saya suka tengok pasangan el azman dgn amirah. dua-dua hensem. cuma jubah dia ketiak macam ketat ek, ke dia punya design gitu. abam sado suka nie. tak nampak buncit

  39. nadri mohd
    nadri mohd September 10, 2015 at 12:53 pm | | Reply

    Sejak dr tahun lepas dah berjinak2 pakai jubah..ternyata selesa..lagi2 kalau dpt pakai jubah kat atas tuu…

  40. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi September 11, 2015 at 12:55 am | | Reply

    Cantik jubah ni..erm..tapi rasa x padan dengan diri..takut nanti terlebih ensem..

  41. sani
    sani September 11, 2015 at 2:22 pm | | Reply

    Warna warnanya cantik dan menarik….Kena dapatkan ni..

  42. diana
    diana September 11, 2015 at 4:57 pm | | Reply

    El Azman ni kawan baik saya punya ex adik ipar. Tapi masih close lagi. Dia pun ada jualkan di ig Lemari Bhaju. Itu je nak bagitau haha

  43. Travelog Siti
    Travelog Siti September 12, 2015 at 12:10 pm | | Reply

    cantik jubah ni.

  44. myliferia
    myliferia September 15, 2015 at 8:12 am | | Reply

    Wah, sampai macam tu skali frust diaorang tak dapat memiliki jubah ni. Memang dasyat lah penangan dia!

  45. SuperNifz
    SuperNifz September 29, 2015 at 2:02 am | | Reply

    Fuiyooo… segaknya potongan jubah nih…. dapat sedondon lagi bagus nih…

  46. musadun
    musadun October 1, 2015 at 8:39 am | | Reply

    semakin jadi trend lelki menggayakan juba ni..yelah, dah diberikan sentuhan moden..kalau dulu, plain je, warna putih..siapa pakai memang kena cop Haji

  47. Helmi Onexox
    Helmi Onexox October 20, 2015 at 11:33 am | | Reply

    Harganya boleh tahan mahal juga. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.