49 Responses

  1. anuar
    anuar May 2, 2015 at 12:50 am | | Reply

    Tahniah… memang best tengok hasil eksperimen ni… kalah eksperimen yang guru sains buat dekat sekolah. .

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:21 pm | | Reply

      Eksperimen kat sekolah memang lain la wehh.

      Haha..

      Mana boleh sama.

  2. zool
    zool May 2, 2015 at 1:09 am | | Reply

    memang best bila dapat komisen jobsdirumah ni

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:23 pm | | Reply

      Tipu la kalau tak best.

  3. mohdnazir
    mohdnazir May 2, 2015 at 4:28 am | | Reply

    Tahniah. Saya pun dah merasa komisyen affiliate klikjer hasil dari pembacaan kitab pink yang tuan jual. Terima kasih sekali lagi

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:25 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Semoga terus meraih komisen untuk jangka masa yang lama.

  4. farzli
    farzli May 2, 2015 at 6:15 am | | Reply

    kalo aku buat nothing… huh.. xtau ar..

  5. zik
    zik May 2, 2015 at 5:37 pm | | Reply

    sebulan hasilnya pun dah meletup … tapi tak pasti next month macam mana kan… ada naik turun…

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:27 pm | | Reply

      Ya.

      Ada masa naik, ada masa turun.

      Biasalah tu beb.

  6. mrhanafi
    mrhanafi May 3, 2015 at 12:52 am | | Reply

    kerja promosi memang keras..boleh juga cara pintar..

    cara kerja keras lebih menghasilkan kepuasan bila dah berjaya..

  7. Wan Zawawi
    Wan Zawawi May 3, 2015 at 8:11 am | | Reply

    Semakin kacak komisyen yang bro dapat tu,tahniah 🙂

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:31 pm | | Reply

      Ya.

      Aku tahu aku memang kacak.

  8. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi May 3, 2015 at 11:17 am | | Reply

    bagus, dah banyak usaha mestilah dah boleh bawa berehat 🙂

  9. Siti travelog
    Siti travelog May 3, 2015 at 9:01 pm | | Reply

    Boleh tak nak tengok website eksperimen tu?

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:19 pm | | Reply

      Ler..

      ada dalam kitab pink tu la.

  10. eXplorasa
    eXplorasa May 4, 2015 at 12:57 am | | Reply

    Baik… Gua suka baca pasal experiment walaupun bkn semua gua boleh ikut

  11. eXplorasa
    eXplorasa May 4, 2015 at 12:57 am | | Reply

    Kacak juga theme baru ni

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 11:15 am | | Reply

      dah berzaman aku pakai theme nih.

      bila masa jadi baru plak.

      1. zik
        zik May 4, 2015 at 2:41 pm | | Reply

        mungkin baru datang ke blog ini..hehe

  12. Adam Roslan
    Adam Roslan May 4, 2015 at 1:54 am | | Reply

    Okay, sekarang jugak aku update hop links JDR. Nak pawer macam mu.

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 11:14 am | | Reply

      gi update cepat-cepat.

      kang, hang gak yang rugi.

  13. si bongkok
    si bongkok May 4, 2015 at 2:24 am | | Reply

    dasat tol site eksperimen bro..dapat sampai 399 clicks tue…

    tarik traffik bro dah mcm tarik duit jek tgk..

    tahniah2!

    1. titan
      titan May 4, 2015 at 11:13 am | | Reply

      leh la.

      sikit-sikit.

      nak dapat banyak-banyak..

      susah plak nak maintain nanti.

  14. reezluv
    reezluv May 4, 2015 at 2:26 am | | Reply

    dasat gile..oho

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 9:58 pm | | Reply

      hang pun dasat gak.

  15. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 4, 2015 at 2:53 am | | Reply

    perkongsian yang tak ternilai bro

  16. onlajer
    onlajer May 4, 2015 at 10:14 am | | Reply

    kena banyak buat ekspiremen nampak nya ya

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:14 pm | | Reply

      Ya.

      Sila rajin-rajin buat eksperimen ye.

  17. Uncle Zuan
    Uncle Zuan May 4, 2015 at 11:05 am | | Reply

    practice make perfect. klu bermalasan, melepek

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 10:04 pm | | Reply

      Ya.

      Rajin-rajinlah turun latihan malam-malam ye.

  18. sensasi2020
    sensasi2020 May 4, 2015 at 11:24 am | | Reply

    Salam… lama dah tak ambil tahu pasal jobdirumah, rupanya dah ada website baru dan perlu update sebab ada link baru. Pasal tulah bila klik ia error.

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 10:05 pm | | Reply

      Ya.

      Sila update secepat mungkin.

      Rugi banyak dah tu.

  19. Jamian Sarif
    Jamian Sarif May 4, 2015 at 12:25 pm | | Reply

    dulu pernah nak join tapi tak jadi…..tgk mcm ok jer…

  20. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 4, 2015 at 1:27 pm | | Reply

    Wow, Alhamdulillah. Usaha tangga kejayaan.

  21. ahmadyani
    ahmadyani May 4, 2015 at 2:37 pm | | Reply

    Dalam dunia kewartawanan, tiada cerita masih dianggap berita. Mungkin dalam penulisan affiliate, dikatakan tiada promosi…itulah promosi!

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:19 pm | | Reply

      Haha.

      Itupun betul jugak tuh.

  22. rahimah
    rahimah May 5, 2015 at 1:03 am | | Reply

    Saya daftar dulu sebab nak tau jobdirumah ni scam ke bukan. Bila dah jadi members punyalah banyak job kat dalam ni. Antara nak buat dengan tak aje. Income duduk saja tu pun macam cantik je 🙂

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:15 pm | | Reply

      Ya.

      Banyak kerja yang ditawarkan.

      Dari kita aje nak atau tak nak.

  23. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit May 5, 2015 at 1:10 pm | | Reply

    Setuju. Untuk pendapatan pasif, kita kena kerja keras daripada sekarang.

    InsyaAllah, kesannya akan dirasai beberapa bulan kemudian secara konsisten. 🙂

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:16 pm | | Reply

      Yup.

      Bab pasif ni, kita kena mula awal.

      Lambat, memang lagi lambat la kita dapat hasilnya.

  24. Eizil
    Eizil May 6, 2015 at 6:16 am | | Reply

    Siapa yang buat, dia yang akan tuai hasilnya, tapi ramai yang sekadar baca dan belajar, tapi tak buat… 😀

    1. titan
      titan May 6, 2015 at 10:06 pm | | Reply

      Terima kasih bro.

      Dah boleh komen dah.

  25. Hafizul
    Hafizul May 6, 2015 at 8:45 am | | Reply

    Huhu… Macam biasa.. Jeles.. Hahaha

    1. titan
      titan May 9, 2015 at 11:17 pm | | Reply

      Haha..

      hang ni asyik jeles aje.

  26. muliani
    muliani May 10, 2015 at 11:10 am | | Reply

    best sgtttt!! dapat duit duduk rmah aje..

  27. sabree hussin
    sabree hussin May 10, 2015 at 4:48 pm | | Reply

    Mengikut firasat aku, ko dah tulis lebih dari 100 artikel promosi tentang Jobdirumah ni kan

  28. hasrul
    hasrul May 13, 2015 at 1:35 am | | Reply

    tgk banyak tu dalam akaun pun dah melompat tu baru 1 kan tuan hehe blom bayaran dari rumah2 yang lain kan hehe.. tp respek kat tuan sebab dam sibuk mengajar di sekolah. masih mampu mengupdate blog, tulis entry baru, ambil project seo… satu semangat yang saya cuba contohi dan ikuti..insyallah..

  29. myportal21
    myportal21 June 23, 2015 at 3:23 am | | Reply

    Banyaknya dapat komisyen dengan Jobdirumah ni,

    Jeles, kena usaha kuat lagi ni.

  30. abdfatah
    abdfatah June 23, 2015 at 3:36 am | | Reply

    google aje “job di rumah penipu…” hahaha

    memang tipu kalo tak dapat-dapat komisennya.. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.