24 Responses

  1. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 3, 2015 at 12:16 am | | Reply

    Sibuk menguruskan bayi dan bini pun sempat hapdate artikel komisen lagi kan? Ni contoh bapa mithali ni..

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 7:15 pm | | Reply

      sempat la jugak.

      hihi..

  2. azham ahmad
    azham ahmad June 3, 2015 at 2:08 am | | Reply

    Alhamdullilah terbaik..hehe

  3. onlajer
    onlajer June 3, 2015 at 4:24 am | | Reply

    Ye aku dah rasa macam dah hafal teknik kitab itu

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 7:16 pm | | Reply

      peh..terbaiklah.

      sampai hapal eh.

  4. reezluv
    reezluv June 3, 2015 at 3:02 pm | | Reply

    ok, dah boleh bagi anak lu minum cendol..:P

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 7:18 pm | | Reply

      hehe..

      sampai masa, gua bagi la.

      sekarang, bini tak bagi maa..

  5. azlan
    azlan June 3, 2015 at 3:27 pm | | Reply

    Terbaik bro ni .. kongsi tips sikit bro

  6. Uncle Zuan
    Uncle Zuan June 3, 2015 at 3:37 pm | | Reply

    ok dah boleh belanja aku cendol special.

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 7:21 pm | | Reply

      meh, turun banting dulu laa..

  7. Sani Yunus
    Sani Yunus June 3, 2015 at 11:31 pm | | Reply

    Allhamdulillah inilah dikatakan rezeki anak. Tahniah En Titan …:-)

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 7:22 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan bertambah banyak lagi anaknya dan rezekinya itu. HEhe

      1. Sani Yunus
        Sani Yunus June 4, 2015 at 11:01 pm | | Reply

        Insya Allah En. Titan.. Aminnnnnn 🙂

  8. Alyaa
    Alyaa June 4, 2015 at 2:51 am | | Reply

    Bila nak belanja gambar baby pula? Hehe

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 7:14 pm | | Reply

      ehh..

      kena belanja ker??

      1. Sani Yunus
        Sani Yunus June 4, 2015 at 11:02 pm | | Reply

        Iyalah..Saya pun nak tengok gambar baby nyer juga…heh.heh..

  9. encikarman
    encikarman June 4, 2015 at 5:17 am | | Reply

    tip tak yah bangun buat susu bayi, minta wife bg susu badan setiap kali bayi terjaga. Selamat beramal.

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 7:05 pm | | Reply

      Hehe..

      itu memang diamal selalu.

  10. Zali
    Zali June 4, 2015 at 11:25 am | | Reply

    Welcome to the club bro. Selamat menjaga baby.

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 7:04 pm | | Reply

      Mana party bujangnya nih?

  11. kak yatiadam
    kak yatiadam June 4, 2015 at 2:44 pm | | Reply

    tahniah.. rezeki makin bertambah.. Allah akan hantar banyak rezeki bersama kelahiran seorang bayi.. em.. sodap makanan tu…rasa lapar pula..

    1. titan
      titan June 4, 2015 at 7:03 pm | | Reply

      mudah-mudahan kak.

      harap banyak la lepas ni. hehe..

  12. Mama Nadia
    Mama Nadia June 4, 2015 at 9:57 pm | | Reply

    Baru nak berjinak-jinak jugak dengan ashadee ni. Semoga dipermudahkan. Mama pantang boleh makan oren ja, tu pun sebab takut sembelit. huhu

  13. azam mohd
    azam mohd June 6, 2015 at 2:41 am | | Reply

    alhamdulillah syukur boleh blanja bbq camni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.