36 Responses

  1. Sani
    Sani March 2, 2016 at 5:56 pm | | Reply

    Semuanya tidak akan datang bergolek, melainkan dengan usaha sahaja.

  2. Pokok2u
    Pokok2u March 2, 2016 at 11:50 pm | | Reply

    Ada usaha insyallah menjadi. Kena belajar dengan kitab pink kan 😉

  3. Suhimi Nain
    Suhimi Nain March 3, 2016 at 1:38 am | | Reply

    Alhamdulillah. Cikgu, Kitab Pink dah ada, yang nak tau tu sekarang macam mana nak jadi affiliater Kitab Pink? Maklum la Ashadee tak xda kan. 😀

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 3:58 pm | | Reply

      Tu belum ada lagi buat masa terdekat ni.

  4. faizal
    faizal March 3, 2016 at 2:26 am | | Reply

    nak masuk SYURGA bukannya murah

  5. mrhanafi
    mrhanafi March 3, 2016 at 2:26 am | | Reply

    kerja keras dan usaha berganda tulah nak buat sekarang..

    tak nak fikir sangat boleh jadi ke tidak..

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 3:29 pm | | Reply

      Ya.

      KEna usaha keras.

      Jangan mudah putus asa.

  6. Bahrain
    Bahrain March 3, 2016 at 2:54 am | | Reply

    Banyak benda baik yang kita buat makin banyak la rezeki kita dapat.

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 3:26 pm | | Reply

      Ya.

      BUatlah benda baik. Kita tak rugi apa-apa.

  7. Hafizul
    Hafizul March 3, 2016 at 3:52 am | | Reply

    Yup..affiliate malas nak karang artikel tu la.. Haiya.. Sampai la ni masih tak ada mood nak update blog…emmm

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 3:21 pm | | Reply

      Takpe.

      Ada masa, leh tulis blog lagi.

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 3, 2016 at 6:24 am | | Reply

    insaf la bila pikir aku ni dah boleh masuk syurga ka walaupun selalu solat….huhu

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 3:19 pm | | Reply

      Ya.

      Kena insaf.

      Dan selalulah solat taubat.

  9. reezluv
    reezluv March 3, 2016 at 7:28 am | | Reply

    aku ingatkan bahasa apa ko cakap..ahaha

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 3:14 pm | | Reply

      Kekadang, perlu juga cakap bahasa lain.

  10. si bongkok
    si bongkok March 3, 2016 at 8:25 am | | Reply

    Lorr jual kitab jambu makan sorang jek ker bro…aisehh…bagi laa sket affiliater makan sket komisen tue…skrg agak sesak nie bro…bleh putus nafas kalo tak mencari duit tepi…. 🙁

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 3:10 pm | | Reply

      Hehe..

      Makan sorang dulu.

      Nanti dah setel, baru aku citer tepi.

  11. Datin Tyka
    Datin Tyka March 3, 2016 at 9:13 am | | Reply

    bukan senang nk masuk syurga..
    bersusah la dulu,
    bersenang kemudian

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 3:07 pm | | Reply

      Ya.

      Bukan senang nak masuk syurga.

  12. musadun
    musadun March 3, 2016 at 9:24 am | | Reply

    lagi bahasa jerman ye.hehe..dah baca kitab pink tu. memang terbaik.direct to the point dan praktikal.

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 3:02 pm | | Reply

      Hehe..

      Ya.

      Best gak cakap bahasa lain.

  13. suri
    suri March 3, 2016 at 10:54 am | | Reply

    nak pandai kena cari peluang cepat..cepat sebelum sambar orang makan

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 2:58 pm | | Reply

      Ya.

      Peluang kena cepat sambar.

      Jangan terlambat

  14. akubiomed
    akubiomed March 3, 2016 at 1:15 pm | | Reply

    Naik bertocang asyik main teknikal pada blog. 🙂

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 2:48 pm | | Reply

      Memang pening kalau bab-bab teknikal blog ni.

      hehe

  15. Mejuez
    Mejuez March 3, 2016 at 3:09 pm | | Reply

    Bahasa apa tuuuhhh.. 🙂 Bukan senang nak jadi senang, bukan susah nak jadi susah..

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 2:42 pm | | Reply

      Bahasa jerman.

      Takkan hang tak faham kot?

  16. aimannajmy
    aimannajmy March 3, 2016 at 4:52 pm | | Reply

    Lama toi tak singgah bagi komen kat sini haha.. selalu kadang singgah silent reader.. nak main SEO perlu jatuh bangun dulu.. tak logik hari ni baca teori SEO esok try dah boleh naik haha.. so pelan2

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 2:40 pm | | Reply

      Ya.

      Bukan kerja mudah, tapi jangan ambil mudah.

  17. SentiasaPanas
    SentiasaPanas March 4, 2016 at 10:45 am | | Reply

    Kuatkan semangat yang memang dah kuat tu en.titan ahaha..

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 2:40 pm | | Reply

      Ya.

      kena kuat lagi.

      HOho

  18. sabree hussin
    sabree hussin March 7, 2016 at 4:44 am | | Reply

    Tak pa, kat dunia ni memang kite kena sibuk sikit. Kat syurga nanti kita boleh rileks sepuas-puasnya

  19. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad March 7, 2016 at 7:15 am | | Reply

    nak istiqomah tu mmg susah, tapi berbaloi

  20. onlajer
    onlajer March 9, 2016 at 5:52 am | | Reply

    sukan dulu subjek yang paling aku suka…

    tapi selalu nya fail… huhuhu

    Kata orang jawa kuran tajin (kanji beras)..

  21. Uncle Zuan
    Uncle Zuan March 9, 2016 at 3:06 pm | | Reply

    onepunchman pun kerja keras sebelum dapat power dia

  22. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:34 am | | Reply

    Ok Kitab Pink hehe. Baiklah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.