42 Responses

  1. sobrimanssor
    sobrimanssor July 14, 2014 at 4:38 pm | | Reply

    Macam menarik jeww…macam nak buat jeww…

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:11 pm | | Reply

      Memang menarik.

      Semua patut cuba nih. Hoho

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:54 pm | | Reply

      menarik juga ni. 😆

  2. akubiomed
    akubiomed July 14, 2014 at 4:55 pm | | Reply

    Ini agak mencabar. Kalau ada seni menulis yang berpengaruh boleh dijadikan lubuk generator duit.

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 5:56 pm | | Reply

      Aku rasa ko leh buat. Gambar kat blog ko pun lawa belaka. Cuba tulis satu artikel dulu. Baru kita dapat rasa feelnya. Tak cuba..kita tak tahu.

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:55 pm | | Reply

      Kena cuba macam ini. Mana tahu menjadi.

  3. reezluv
    reezluv July 14, 2014 at 9:11 pm | | Reply

    kena gi round Ipoh ni nampaknya bwk kumira..ahaks

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:09 pm | | Reply

      Haaa

      Gi bawa kamwra kesayangn ko tuh. Hoho

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:56 pm | | Reply

      Ambil gambar kat ipoh banyak bagunan lama-lama yang cantik

  4. Anuar
    Anuar July 14, 2014 at 9:59 pm | | Reply

    Pertama kali dengar tentang Virtual Malaysia.. Terima kasih di atas perkongsian info…

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:12 pm | | Reply

      Sama sama. G lah cuba ye. Hoho

      1. OhPanduan
        OhPanduan July 16, 2014 at 7:56 pm | | Reply

        cuba jangan tak cuba. :mrgreen:

  5. farid laham
    farid laham July 14, 2014 at 10:25 pm | | Reply

    waa..bole tambah duit poket ni,,tq for the information!!!

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:13 pm | | Reply

      Ya.

      Ya. Boleh tambah kalau kena gayanya.

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:57 pm | | Reply

      betul tu. harap menjadi. 💡

  6. Hero Borneo
    Hero Borneo July 14, 2014 at 10:39 pm | | Reply

    sebelum hantar dengan virtual malaysia..test run artikel di blog sendiri dulu..

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:14 pm | | Reply

      Boleh je kalau nak try trus. Hoho

  7. Zuan
    Zuan July 14, 2014 at 10:43 pm | | Reply

    ok, menarik sangat ni. boleh godek2..hehe

    1. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:58 pm | | Reply

      Yea. kena tengok nanti ni. 😆

  8. zool
    zool July 15, 2014 at 3:37 am | | Reply

    macam menarik je ni

  9. myrujukan
    myrujukan July 15, 2014 at 1:53 pm | | Reply

    menarik juga ni bro, nmpk ko ni banyak cabang ko buat duit yer, terbaiklah

    1. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:58 pm | | Reply

      Banyak yang masyuk kan tuan titan ini. 💡

  10. Denaihati
    Denaihati July 15, 2014 at 3:41 pm | | Reply

    memang menarik, tak rugilah mencuba sebab besar komisennya.

  11. hannyabdullah
    hannyabdullah July 15, 2014 at 4:07 pm | | Reply

    Tak pernah tahu ni..

    Makcik nak cuba leh ke? Ke makcik kena mantapkan lagi penulisan makcik tu..

  12. Hafizul
    Hafizul July 15, 2014 at 6:49 pm | | Reply

    Wahhh menarik gak ni.. ada masa nak cuba nasib gak la..huhu..terima kasih kongsikan berita baik ni..

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:16 pm | | Reply

      Cubalah.

      Bukan susah sangat pon. Hoho

  13. Kamal Mustafa
    Kamal Mustafa July 16, 2014 at 1:58 am | | Reply

    Info menarik, kepada yang suke bercuti tue elok cuba. Manolah tau rezeki.

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:08 pm | | Reply

      Yap. Kepada yang suka berjlan tu..memsng sesuai try program ni.

  14. Cheq Eem
    Cheq Eem July 16, 2014 at 3:11 am | | Reply

    menarik nih… boleh diusulkan pada yang berkenaan..

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:07 pm | | Reply

      Ya. Cuba aje.

      Tak rugi apa2 pon.

  15. sobri yaacob
    sobri yaacob July 16, 2014 at 3:18 am | | Reply

    menarik juga bro..
    kena daftar ni.. first time aq dengar pasai benda ni
    tapi pnulisan kena mantapkan lg lah.. boleh daftar nanti..
    p/s: untuk summit article tu..apa-apa article pun boleh ke? atau tajuk diberi

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:05 pm | | Reply

      Tak mantap pon takpe. Janji berani mencuba. Tulis je.

      1. sobri yaacob
        sobri yaacob July 17, 2014 at 4:43 pm | | Reply

        orite thank bro 🙂

  16. sabree hussin
    sabree hussin July 16, 2014 at 4:26 am | | Reply

    Artikel yang dah di edit tu… hmmm nampak macam lain je gaya penulisan dia

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 2:40 pm | | Reply

      Diorang edit apa yang aku tulis.

      So far, oklah sikit.

      Mungkin ada sebab diorang buat camtu. Haha..

      Biarlah. Itupun dah cukup untuk bantu aku wat duit dengan benda nih.

  17. Mus
    Mus July 16, 2014 at 2:16 pm | | Reply

    perkongsian menarik.. saya nak cuba juga..

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 6:04 pm | | Reply

      Cuba je.

      Ko ada banyak gambar lawa2. Cuba cite pasal sabah. Mesti leh dapat banyak hasil nanti.

  18. hafiz hafizol
    hafiz hafizol July 18, 2014 at 5:04 pm | | Reply

    Ok nak cuba lah. Mana tahu ada rezeki kan.. Hehehe..

    Thanks Faizal :”)

  19. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim July 18, 2014 at 11:01 pm | | Reply

    Aku masih pending lagi pendaftaran. sampai skarang tak hantar lagi. ahaha

  20. Eshamz Halim
    Eshamz Halim July 18, 2014 at 11:10 pm | | Reply

    Tahniah bro…. aku dulu pernah bekerja di Virtual Malaysia ni daripada pejabatnya di Wisma Rampai hinggalah ke Taman Teknologi Malaysia (TPM).. VM ni anak syarikat kepada Creative Advances Technology (CAT) .. aku ada jumpa geng2 lama CAT & VM dulu…drg kata company ni baru beberapa bulan dah bungkus… aku tak tau sahih ker tau or maybe org lain yg take over..

  21. Anwar Abdullah @ Kaio
    Anwar Abdullah @ Kaio July 19, 2014 at 12:21 am | | Reply

    virtual malaysia pun salah satu website yang kita boleh buat sebagai blogger. hari tu ada daftar dah tapi masih belum mula menulis lagi kat sana. insyaallah kalau ada kelapangan nak start menulis dah. 🙂

  22. limie
    limie July 24, 2014 at 2:11 am | | Reply

    boleh cuba nie..

    yang penting berani mencuba

    try and adjust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.