50 Responses

  1. reezluv
    reezluv June 8, 2015 at 5:15 pm | | Reply

    aku ada 50 blog dlu pun dh rasa semacam..300 blog..wa caya sama lu…*tabikspring…gua masih belum cekal macam lu lagi nk buat blog bbanyak ni..ehhe..mungkin akan ulang balik suatu ketika mcm dlu..hehhe..

    apa pun tips ni mmg best..weh..tido

    1. titan
      titan June 8, 2015 at 5:30 pm | | Reply

      hang la tido.

      aku baru pas tukaq pampers anak nih.

      1. reezluv
        reezluv June 9, 2015 at 2:13 am | | Reply

        ahaha..masa ni aku komen kul 1.00 pagi..kul bape ko schedule tah.ahaa

  2. Jia Rizaira
    Jia Rizaira June 8, 2015 at 6:30 pm | | Reply

    Pergh banyak juga tuh…den satu blog pun dah terkial2 nak jaga..haha

  3. eXplorasa
    eXplorasa June 8, 2015 at 9:53 pm | | Reply

    Pergghhhh… Gua cuba ikut dr tahun lps. Tp cam susah jer. Maybe gua terlebih hensem

  4. nurmisnan
    nurmisnan June 8, 2015 at 11:00 pm | | Reply

    Syabas cikgu.. wa caya triger lu.. hahaha

    ok wa nak buat gak satu lg strategi lu tu..
    thanks kongsibersama

  5. Zam
    Zam June 8, 2015 at 11:01 pm | | Reply

    Fuhh .. 300
    Aku yg hensem bagak ni pun nak maintain 2-3 pun merangkak.
    Tabik lu!

  6. Sani Yunus
    Sani Yunus June 8, 2015 at 11:24 pm | | Reply

    Masa Seminar IM Lejen dah dengar 300 blogs. Serius memang kental gila…kalau tak cukup kental bukan En Titan namannya.. Gua buat blog berapa yang gua larat aje..

  7. Hafizul
    Hafizul June 9, 2015 at 12:48 am | | Reply

    Huhu.. Nampak macam senang aje kan? Tapi nk realisasi tu kena rajin mcm encik titan kata.. Terima kasih kongsikan ilmu yg Sgt berguna..

  8. Anuar
    Anuar June 9, 2015 at 12:48 am | | Reply

    Banyaknya sampai 300 blog… Saya nak maintain jaga satu blog seminggu pun payah… huhuhu…

  9. onlajer
    onlajer June 9, 2015 at 1:01 am | | Reply

    La tiga , empat blog tak cukup tupanya

  10. akubiomed
    akubiomed June 9, 2015 at 1:14 am | | Reply

    Sikit-sikit lama jadi bukit. Usaha yang berterusan dan ambil masa. Tabik spring.

  11. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 9, 2015 at 1:36 am | | Reply

    Sangat banyak dan memang hensem la cikgu Titan..bravo

  12. reezluv
    reezluv June 9, 2015 at 2:12 am | | Reply

    disiplin kena kuat gile kental..haha

  13. Hilal
    Hilal June 9, 2015 at 2:16 am | | Reply

    Sronok jgak !!!
    Bila murid tanya cg buat partime apa???
    Tulih karangan!! Hehehe

  14. Dr Fattah
    Dr Fattah June 9, 2015 at 2:54 am | | Reply

    bagus, saya baru ada 3 blog, kena tingkatkan kuasa untuk jadikan sampai 300 blog.

  15. AUC
    AUC June 9, 2015 at 2:59 am | | Reply

    baru ada 6 blog ni pun dh huru hara…
    tabik bro…

  16. Pakar Merawat Sihir
    Pakar Merawat Sihir June 9, 2015 at 3:23 am | | Reply

    Terima kasih sifu.

    Baru tahu teknik ni.

  17. Azzahairi
    Azzahairi June 9, 2015 at 4:14 am | | Reply

    300 blog, wah byk tu. Hebat tu 🙂

  18. adarain
    adarain June 9, 2015 at 4:33 am | | Reply

    memang tak larat la aku nak buat banyak blog macam tu sampai beratus2x. haha. pengsan jap..

  19. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit June 9, 2015 at 6:14 am | | Reply

    Okay, inilah rahsianya. Macam ni 1000 blog pun boleh buat. Terima kasih berkongsi rahsia bro. 🙂

  20. Danial Abdul Rahim
    Danial Abdul Rahim June 9, 2015 at 7:22 am | | Reply

    Sebulan 2 atau 3 artikel untuk blogspot.

    Okeh, terima kasih sifu. 🙂

    PS: Rajin pula tengok World Trigger. :3

    Gua tunggu habis dulu baru follow balik. Haha.

  21. musadun
    musadun June 9, 2015 at 7:52 am | | Reply

    waa..ingatkan tajuk hype melebih tadi.rupanya cerita benar..respek!

  22. JMR
    JMR June 9, 2015 at 8:58 am | | Reply

    pergh…ni memang lelaki handsome luar biasa..hehe

  23. Faizal Nizam
    Faizal Nizam June 9, 2015 at 9:09 am | | Reply

    Betul punya power abang handsome yang seorang ni. Patutlah boleh jana pendapatan ribu-ribu dengan tulis blog saja. Hebat hebat.

  24. faizal
    faizal June 9, 2015 at 9:22 am | | Reply

    Tahniah di atas kejayaan

    Terima kasih di atas perkongsian

  25. Zali
    Zali June 9, 2015 at 11:10 am | | Reply

    Hebat la bro. Den satu blog pun terkial-kial.

  26. Fai
    Fai June 9, 2015 at 11:20 am | | Reply

    300 blog? Tabik spring bro!! Gua satu pun tak dapat konsisten akibat byk2 kerja2 yg ambik masa.. Sgt kagum bro! 🙂

  27. Jie Susanos
    Jie Susanos June 9, 2015 at 11:26 am | | Reply

    haha..klu gini mkin byk la blog aku..

  28. kakipromo
    kakipromo June 9, 2015 at 1:39 pm | | Reply

    dulu suka buat byk blog, last2 semua x diupdate, hehe

  29. sofian
    sofian June 9, 2015 at 2:15 pm | | Reply

    Sapa yang tahan buat byk tuh?wakaka…

    Skit lagi ja aku nk cecah 500…tu pun malas dah…cukup haul juai ja..berlambak buyer dok tunggu..wakaka

  30. sham
    sham June 9, 2015 at 3:09 pm | | Reply

    Power. Buat takde masalah. Nak maintain tu masalah.

  31. fahmi
    fahmi June 9, 2015 at 3:24 pm | | Reply

    banyak tuuu..berapa banyak buat artikel dalam sehari

  32. firdaus
    firdaus June 9, 2015 at 3:26 pm | | Reply

    kipidap bro.. 300 dah masuk kategori champion..
    btw.. sy penah join sorg IM tempatan yg dapat projek utk manage tepat 1000 wordpress blog sorang mat saleh ni.. update latest wp dan plugin je..

  33. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim June 9, 2015 at 3:50 pm | | Reply

    Mohon aura 300 blog tu masuk dalam diri aku.. hahahaha

  34. zool
    zool June 10, 2015 at 12:43 am | | Reply

    300 blog? tapi gua nak kena tabah juga usaha untuk ikutkan trik ko ni…
    siap le..

  35. mata camey
    mata camey June 10, 2015 at 3:07 am | | Reply

    peh… kurang 10 blog pn dh x terkejar… kene up motivate lg nih..
    tq

  36. hpmurah2u
    hpmurah2u June 10, 2015 at 5:48 am | | Reply

    300 blog..ummakaiii…yang satu pun masih terkial2…memang respek to him la..

  37. Yusof Yaakob
    Yusof Yaakob June 10, 2015 at 7:20 am | | Reply

    Wah dasyatnya bro. Terima kasih kongsi tips power rangers ni 🙂

  38. myrujukan
    myrujukan June 10, 2015 at 1:15 pm | | Reply

    aku malas nak komen pasal blog ko banyak, apa yang aku nak bagitau, aku skrg pun tgh layan anime Trigger On, best la plak, hehehe

  39. Luqman
    Luqman June 10, 2015 at 2:31 pm | | Reply

    Tips yang memang ultimate. Haha..

  40. ismail
    ismail June 11, 2015 at 7:29 pm | | Reply

    boleh demam kalau 300 ni.. hahaha.. tak termampu nak follow tahap kegilaan mu itu

  41. rahimah
    rahimah June 11, 2015 at 9:58 pm | | Reply

    Tak mampu.Untuk yang cari duit dengan blogging saja maybe boleh ikut.

  42. Azam Mohamad
    Azam Mohamad June 11, 2015 at 10:37 pm | | Reply

    ini bukan kerja goyang kaki. hanya mereka yang kerja keras sahaja yang akan menuai hasilnya huhu

  43. sabree hussin
    sabree hussin June 13, 2015 at 7:35 am | | Reply

    Betul jugak, tajuk jenis ni dah banyak yang praktikkan. Formula ni berkesan nampaknya nak tarik interest orang untuk teruskan pembacaan

  44. kak yatiadam
    kak yatiadam June 13, 2015 at 2:12 pm | | Reply

    luar baisa tu..terbaik kitab pink..

  45. Noriza Rahman
    Noriza Rahman June 15, 2015 at 3:13 am | | Reply

    Baru ada 2 blog, tu pun belum terurus lagi!

  46. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad June 16, 2015 at 7:20 am | | Reply

    fuh banyak tu 300 blog. memang hebatlah

  47. Dalysha
    Dalysha June 16, 2015 at 7:51 am | | Reply

    Tips terbaik.Thanks for sharing ya…Memang Ohsem Blog ni!

  48. abdfatah
    abdfatah June 20, 2015 at 4:50 am | | Reply

    300 blog? kawe memang tabik spring punya laa kalo gitu punya banyak blog boleh buat duit kepuk2. tahniah banyak2…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.